Je lepšie nakupovať v Baumaxe alebo v Obi v Gyori?

Ahojte, boli ste niekedy v poslednú dobu nakupovať v Baumaxe alebo v Obi v Gyori? Ktorý z nich sa oplatí viac? Potrebujeme kúpiť dlažbu, obklady, vaňu, batérie. Majú taký výber ako tu v ba? Sú tam ochotní predavači (nie ako väčšinou tí u nás) ? Oplatí sa per nás, ktorí rátame každý centík merať cestu do Gyoru? ďakujem za všetky skúsenosti.
Odpovedať
@danulik3 neviem ako to je v gyori,, ale ja mam skusenost so zamkovou dlazbou kde v madarsku (praktiker) stala kocka 0,23 e a v baumaxe 0,18 e . a zdarma dovoz vo velkom. v madarsku nemal vobec dovoz. asi tak teraz je dobry kurz forintu . tazko povedat kde je lepsie. ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
@danulik3 Konkretne sa k Gyoru vyjadrit neviem, my nakupujeme v Budapesti...ale jedno viem iste - zatial som sa vsade stretla s obrovskou ochotou - presne ako si pisala - nie ako u nas, kde ty ako zakaznik obtazujes chudaka predavaca, ked nieco chces - v madarsku su mili, prijemni a neuveritelne ochotni...a mam pocit, ze nemaju zaujem zdierat ako obchodnici tu.Doteraz sa nam podarilo kupit vsetko lacnejsie ako na slovensku (a ked nie lacnejsie, tak. min. za podobnu cenu bola ovela lepsia kvalita)- aj ked asi nakupujeme trosku v inych cen. kategoriach ako si mala na mysli ty - ale staci, kde si porovnam cenu potravin - uz tam je dost velky rozdiel - cize ak by ste aj nenasli to, co potrebujete - min. sa vam oplati urobit si nakup.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?