Inžinierske siete na vlastné náklady

Pekny den chcem sa podelit o skusennost ohladom pripojenia novostavby na plyn, teda isli sme do Trnavy si podat ziadost o nove odberne miesto na nasu novostavbu,po vsetkych papieroch co sme priniesli a tak nam bolo az na 3raz povedane ze nas nemozu pripojit lebo je to viac ako 20m,teda spol SPP ze taha potrubie alebo co na plyn len do vzdialennosti 20m, teda ze si to musime zaplatit celych 28m sami.Podotykam ze sme tak v strede obce ze je pri nas tiez novostavba postavena,tych pred 2rokmi ze pripojili na naklady vsetkych kopacskych prac a tak zadarmo.Tak nechapem preco by som si musela ja platit celych 28m sama. Je to nefer, ved chcem byt ich odberatelom,co im bude robit trzby,tak neviem preco sa ktomu takto stavaju. Ako to vyriesit??poradite?je nam dost penazi dat za potrubie co by sme si museli dat urobit vsetko firmou cca 50tis,len zato aby som sa mohla pripojit na plyn.Dakujem za vsetky rady a pomoc.
Odpovedať
@klarompat ahoj, a ako ste dopadli? my prave toto riesime... a neviem kto by nam v tom pomohol.... vsetko na vlastne naklady.... a mame to skoro 80m.... vraj treba aj zvlast projekt ku sietam? kade sa budu tahat, kopat, ukladka potrubia atd.... dakujem
Odpovedať
ano projekt ako a kadial to pojde,potom zaniest vsetko k plynarom na schvalenie a potom si to dat urobit,a potom cakat co to pridu pozapojovat a pripojit hodiny..
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?