Internetový obchod Novefarby

Nakupovali ste tam niekto? Dakujem ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
My sme asi 2 mesiace dozadu zobrali cez nich 4 spotrebiče, zatiaľ je všetko OK.
Odpovedať
Profilova fotka
áno, od objednania, za 2 dni bola umývačka doma.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 11 mesiacoch
Profilova fotka
ozivujem temu... nasla som u nich spotrebice do kuchyne za vyborne ceny, no recenzie na webe maju za posledny rok skor negativne :-S ako funguju teraz? mate niekto skusenost z posledneho casu? vdaka!
Odpovedať
Nakupili sme vsetky spotrebice do kuchyne. Az na umyvacku mali vsetko, chcela som, aby mi poslali zoznam umyvaciek, ktore maju na sklade, co urobili, a este sme sa aj dohodli na cene. Takze my sme nakupili bez problemov. Objednali sme koncom dec, tovar dosiel po Novom roku.
Odpovedať
Pred pol rokom sme od nich brali par spotrebicov, skusenosti mame pozitivne. Dohodli sme sa na cene a zabezpecili nam aj spotrebic ktory nemali v ponuke. Mailova aj telefonicka kominikacia pruzna, v pohode. Neriesili sme vsak reklamaciu, takze v tomto smere netusim.
Odpovedať
Profilova fotka
aj my možeme len pochvalit je to super obchodik už druhy kart sme od nich kupovali všetky kuchynske spotrebiče a su aj cenovo superh :-D
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 4 rokoch
Profilova fotka
Ahojte, chcela by som oživiť tému. Ste aj naďalej spokojné / spokojní s internetovým obchodom Novefarby.sk ??? Riešil už aj niekto reklamáciu? Ďakujem za každé info :-)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 7 mesiacoch
UPOZORNENIE ! - NENAKUPOVAŤ. Objednal som si drahší tovar (fotoobjektív CANON). Objektív prišiel bez originálneho balenia canon, len tak v bublinkovej fólii, bez akejkoľvek dokumentácie (faktúra, záručný list, čokoľvek). Písal som im teda email, na ktorý neodpovedali, tak po telefonáte mi bolo povedané že takto im Canon dodáva objektívy. Tak som zavolal do Canonu, kde samozrejme povedali že to je hlúposť. Tovar som však nechcel vracať pretože podľa skúseností ostatných, by som na peniaze čakal buď veľmi dlho, alebo vóbec. Požiadal som teda aspoň o faktúru do účtovníctva a záručný list. Na emaily mi už dlhú dobu neodpisujú, telefón nikto posledných 5 dní nebere. Predávajú produkty prebalované, pravdepodobne používané, o záruke niet reči. Dajte si pozor!
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 7 mesiacoch
Profilova fotka
ja som si odtiaľ teraz objednala Phillips Lumea a tovar prišiel riadne a normálne zabalený, s faktúrou, s manuálom, so všetkým. Takže zatiaľ všetko ok.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?