Budeme mať nové zariadenie; čo so starým?

Profilova fotka
Ahojte, byvame zatial v 1izbovom byte. Prerabali a zariadovali sme ho pred 5 rokmi. Ideme stavat, pomaly sa obzeram po inspiraciach ako domcek zariadit a zistujem, ze pojdeme do uplne inych farieb ako pri byte. Paci sa mi vsetko zladene. Co urobit s uterakmi, co ladia k tejto kupelke a do nevej nepojdu, alebo s obrusmi? Aj nabytok budeme musiet niekam dat, ak ho nenechame v byte. Ako ste to poriesili vy? Dik za typy... ;-)
Odpovedať
Obývačku máme v pivnici a v nej fľaše na kompóty :-D :-D :-D .Mama a svokra mi to nevedia "odpustiť".Ostatné sme nechali v byte.Tiež mi to bolo ľúto, ale budeš mať krajšie a novšie !!
Odpovedať
no,to aj my sme mali tento problem,ked sme isli z bytu do domu a nabytok sa nam tam uz vobec nehodil,nieco sa rozdalo,nieco je v pivnici-tak nejak ako biba :-) no a momentalne ideme prehadzovat kuchynu do druhej miestnosti,tam sa mi nezmesti tato kuchynska linka co mam,tak zas budem "riesit" ale fakt neviem ako. alebo skus pofotit a dat niekam na inzerat,mozno sa podari
Odpovedať
co sa tyka nabytku, lahko ho predas, ak je dobry, ak uz nie, da sa dat na chalupu, do pivnice, starym rodicom alebo zariadit "hostovsku" izbu v trochu inom style ako zvysok domu a umiestnit ho tam, pripadne do podkrovia co sa tyka textili, my vsetko davame na chalupu, ale stare mamy sa vzdy potesia takymto veciam a obrusy nechaj na zahradu, ked budete sediet vonku, aspon ti nebude luto zaspinit pri grilovacke nove
Odpovedať
Profilova fotka
My starý nábytok použijeme do letnej kuchynky, príp. ak dačo dostavíme, tak tam. trocha ho premaľujeme aby dostal nový " šmrnc". A zvyšok tak nejak ako písala cokobebe - radi grilujeme, alebo len tak sedíme vonku, tak obrusy využijeme tak. a ked sa zašpinia, aspon nám ich nebude lúto vyhodiť alebo použiť ako nejakú handru na umývanie ;-)
Odpovedať
ahojte, napadlo mi, ci by sa tu na modrej streche neuzivil bazar, kde by mohli ti, co sa stahuju a stari nabytok sa im nehodi, ponuknut to co chcu predat ... hmm, len taky napad ... mozno otazka na admina? ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
andy - myslim, ze je to skvely napad :))) co na to admin? ved napr. aj na konikovy a svadbe su zriadene take bazarcoky, sem by sa tiez hodil a urcite zisiel ;)
Odpovedať
No bolo by to super, ja by som brala, aj keby sikovne baby predavali svoje dekoracie... no len aby to nedopadlo ako na mojej svadbe (myslim tu platenu inzerciu).
Odpovedať
Profilova fotka
napisme adminovi (ikke) tento napad :) kto sa podujme? modrastrecha@modrastrecha.sk
Odpovedať
baby, uz som napisala. dufam, ze nam to ikke odobri ... tiez by som sa potesila, keby mohli tie sikovnejsie z nas ponuknut aj nejake tie sluzbicky, ved to predsa nie su firmy ;-) ja nemam co ponuknut, teda myslim, tie sluzbicky xixi, ja by som iba vyuzivala :-) a bazarik by som uvitala, lebo my tiez nemozeme nas nabytok pouzit, co to rozdam v ramci rodiny, ale mnohe veci su vcelku nove, akurat sa nam do zariadenia nehodia ...
Odpovedať
mi sme predali veci ked sme sa prestahovali resp este sa stahujeme tak sme par veci predali za symbol cenu ;-) lebo co stym ked to nam nepasuje do noveho bytika
Odpovedať
berusska, tento nápad už je v tejto téme: http://www.modrastrecha.sk/forum/show...
Odpovedať
katrin, ahaaa, dakujem, netusila som, ze sa to uz riesilo :-) ikke, prosim ignoruj moj dotaz, ospravedlnujem sa ;-)
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
bazar sa planuje, je v poradi... zatial je tu toto http://www.modrastrecha.sk/forum/show... ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
Baby, no super ste to vymysleli. Ja som prave nad tym vcera premyslala, len som nemala cas sadnut na strechu. Fakt, ked si predstavim, ze vsetok nabytok je uplne novy, sice 5 rocny, ale Matej ma len rok,nestihol ho ponicit. Iba sedacka z ekokoze dosluzila, tu len rozsekat a vyniest, lebo ta tu bola prva,este sme nemali ani zarubne a vstavanu skrinu na chodbe, von by sa uz cela nedostala. A mam aj vela dekoracii, co boli kupovane k tomuto bytu, teda zariadeniu, do domceka uz by som isla v inom style a neviem, co s tym. A mozno ten, komu budeme byt predavat, bude mat rovnaky vkus a nechame to vsetko tu. Ale tesim sa na bazarik. ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
My ked sme sa teraz stahovali v januari ,čo sa dalo sme Darovali menej solventnej /vzdialenej/ rodine ako napr. obyvaciu stenu a 3+2+1 saten.sedaciu supravu, my sme boli radi že to máme s "krku" a hrial nás dobrý pocit že sme niekoho urobili štastným kedze sme im to venovali už týzden pred vianocami x-) No a tie obrusy alebo utierky to je u nás v TO najmenej,,,ked i mám čo teda mám staré veci,oblečenie zbalim to do tašiek alebo vreca a dam to na cigánom na palandu no a tý su total happy 8-)
Odpovedať
Profilova fotka
My sme sa tiez stahovali z 1-izbaku do troj, ale nastastie som tento problem riesit nemusela, pretoze byt sme si nechali a prenajimame ho :-x Takze som si vzala iba to, co vyuzijem... 8-)
Odpovedať
Profilova fotka
kocky, dnes som prave pocula v radiu reklamu na novu stranku na predaj vsetkeho zbytocneho... dobry napad... www.pouziteveci.sk ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
Katarinas, super typ. Zatial sa to len rozbieha, ale je to dobre urobene. :-)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?