Ako vymeniť libry za české koruny?

Profilova fotka
Mám otázočku na vás čo sa vyznáte vo financiách ;-) . Tomuto ja vôbec ale vôbec nerozumiem :-. . Mám libry a potrebujem české koruny. Oplatí sa mi meniť priamo alebo najskôr euro a to potom na koruny? Ak priamo, meniť u nás alebo radšej v ČR (mám to za rohom) ???? Teraz alebo počkať? Ja viem že nikto nemá sklenú guľu... Ďakujem za rady.
Odpovedať
Profilova fotka
Skôr ten príspevok sa mal volať vymeniť libry za české koruny alebo najskôr za euro ? (admini mi upravili názov) ;-) Nikto nič, žiadny finančný odborník tu nechodí ??? :-S
Odpovedať
Profilova fotka
@jankazb ked budes menit libry za ceske koruny na slovensku, vzdy to ide cez referencnu menu, cize euro. Takze mas dvojity kurz. Ak chces CZK, je lepsie si to vymenit v Cechach, tam to ide priamo cez kurz GBP - CZK.
Odpovedať
Profilova fotka
@jankazb v tomto pripade si myslim, ze nazov zmenili dost blbo...... lebo na ten nazov by som povedala len : " v zmenarni" ... :-D a pritom ty sa pytas nieco ine :)
Odpovedať
Profilova fotka
@zuzka78 ďakujem, tiež si myslím, len či sa to oplatí v momentálnej situácii.... @katrin21 presne, skoro ma porazilo, tiež by som tak reagovala :-p
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
Článok sa načítava...
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?