Tlakovy hrniec, nastenne hodiny

Ahojte, prosim vas, poradte nejaky dobry, kvalitny hrniec pre 4 clennu rodinu-varim vzdy tak na dva dni takze aj s primeranou litrazou. A tiez chcem kupit nejake velke nastenne hodiny, ak mate nejake dobre tipy, budem vdacna. diky. Zuzana.
Odpovedať
Osobne mám hrnce Zepter a na ne Sincro click. Je to síce dosť drahšie, ale mám ho už 16 rokov a nemá chybu. Hrnce sú veľmi úsporné, vrchnák tiež. Je to niečo ako vrchnák na papiňák, ale môže sa použiť na hrnce rovnakého priemeru, takže dosť univerzálny.
Odpovedať
Este dodam, ze poprosim vas konkretny link na danu vec, a co sa tyka tlakoveho hrnca musi byt na indukcnu dosku, dakujeeeem:)
Odpovedať
@86zuzana86 Tak tie tuším na indukciu nie sú práve.
Odpovedať
http://eshop.tescoma.sk/varenie/tlako... a tieto?
Odpovedať
@jobobe mate s nimi osobnu skusenost?:) su dobre?
Odpovedať
ano, používame oba hrnce asi dva roky. Bola k nim iba jedna pokrývka. Brali sme ich z Tesca v akcii za 100€
Odpovedať
@86zuzana86 Ahoj. Nejlepší je TEFAL. Tobě by se hodilo něco podobného : http://www.obchody24.cz/tlakovy-hrnec... 6 l na dva dny je celkem málo. :-)
Odpovedať
@ajkava starý Zepter nebol na indukciu, ale už viac ako 10 rokov sa vyrába taký, aby fungoval aj na indukciu a Syncro clik vrelo odporúčam! v spojení s indukciou úžasná rýchlosť varenia, kuracia polievka krásna číra za 15 minút a tu je link http://www.zepter.sk/MainMenu/Product...
Odpovedať
My máme tieto nástenné hodiny: http://www.vlahova.cz/sk/nastenne-hod... . Ešte stále sa mi páčia a som s nimi spokojná.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 2 rokoch
trošku oprášim diskusiu. Chcem sa spýtať tých, čo majú tento tlakový hrniec TESCOMA, ako ste spokojní, nie je čistenie, umývanie, údržba pokrievky náročná? Dá sa dobre umyť, hlavne ten ventíl.
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?