Treba ohlásenie drobnej stavby na výmenu betónových chodníkov za dlažbu?

Celý dvor sme pokryli zámkovou dlažbou, predtým tam boli klasické betónové pásy a chodník -samozrejme dlažba je na väčšej ploche ako boli betónové pásy. Mala som práce ohlásiť ako drobnú stavbu? Môže do mňa ešte niekto za to časom vyrypovať, za to že som to nenahlásila? Akože viem, že mi môžu dať max. 33 eur pokutu za priestupok, ale ako mi chce niekto dokázať, že tam dlažbu nepoložili už predošlí majitelia, keď to ja tak budem tvrdiť? Ak by som si to ohlásila napríklad aj teraz dodatočne, oznámi to obec aj susedovi a ten mi to môže napadnúť, že však už to mám hotové, alebo to mám radšej nechať tak?
Odpovedať
Profilova fotka
ked uz je to pokryte, asi by som kaslal na to :)
Odpovedať
@mgx však aj ja by som sa na to najradšej vykašlala, ale sused velice tento rok riešil náš bazén, že si ho nepraje pri plote, že si ho mám dať 5 metrov od plota (ktovie podľa akého zákona :D ) a to ešte nevie, že budúci rok chceme kúpiť 3 metrový, to nás pôjde hneď nahlásiť na obec! Preto rozmýšľam či to nebude lepšie poriešiť popredu.
Odpovedať
pozerám, že to som zabudla napísať, že sme si potiahli nejakých 15 m2 navyše dlažby aj na pozemok, ktorý je vedený v katastri ako záhrady -a na tejto ploche chceme mávať bazén. Tak či tento pozemok preklasfifikovať na pozemkovom fonde ako zastavané plochy a neriešiť to ďalej a aj s tou ostatnou dlažbou čo je na dvore sa tváriť, že to tak bolo, keď sme to kúpili, alebo či má niekto pre mňa lepšiu radu.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 2 rokoch
Silvia, toto ma dost zaujima. Ako keby som cital svoj vlastny pribeh. Susedovi vadi zamkova dlazba a tiez bazen v mojom dvore. Uz na mna podla aj trestne oznamenie, kedy som bol vypocuvany na policii. Samozrejme to bolo zamietnute. Teraz na mna podla zalobu. Tak cakam na predvolanie na sud. Predchadzali tomu rozne merania geodetickymi a statickymi znalcami, atd, atd. Jednoducho velka show.. Vidim, ze tento prispevok je z roku 2013. Mozes sa prosim podelit o skusenosti ? Ako to cele dopadlo ?
Odpovedať
Profilova fotka
@stelo trestne oznamenie za dlazbu ???
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?