Ohodnotenie pre znalca

AHOJ NEVIEM CI TU UZ JE TATO DISKUSIA, ALE NEMATE NIEKDO SKUSENOST s tim, ze znalec od vas nepriamo pital uplatok , KEDZE DNES SOM TELEFONOVALA(volal mojmu manželovi ci sme spokojny ako ohodnotil byt ktori ideme kupovat aj ked ten znal posudok chce banka) CELI CAS SOM MALA DOST INTENZIV POCIT O TOM , ZE CHCE UPLATOK.
Odpovedať
znalec subjektívnym pohľadom vie stanoviť cenu skoro až +- 10-15 % oproti priemeru v zákonných medziach, takže boli ste spokojní ? :-) ale úplatok? to sa hádam v tejto spoločnosti nerobí :-)
Odpovedať
tomu neverim, ze by si niekto trufol, pri tom, ako su nastavene pravidla kontroly znalcov
Odpovedať
Profilova fotka
@rencici27 Ľudia, aj si prečítajte po sebe, čo píšete. Toľko chýb v tak krátkej otázke, veď to oči trhá :-S Dávate tomu slovenčinovi zabrať.
Odpovedať
@miriem "kebi len očy" :-) ;-) :-)
Odpovedať
Myslim, ze znalec by neriskoval stratu peciatky, ale cierne ovce vzdy boli a budu. PS Aby si nemusela pri pisani velkych pismen stale drzat klavesu "Shift", tak si prepni na velke pismena kratkym stlacenim klavesy "Caps Lock".
Odpovedať
pocula som ze sa to da...ale asi ste nanho aj natrafila
Odpovedať
@miriem ak by si aj ty bola v stave hnevu , sklamania v akom som vcera bola tak by si to pochopila!Dakujem a uz to neries prosim ta.
Odpovedať
@martin85 tak ich zavri
Odpovedať
@stowasser neries male velke a podobne ok.
Odpovedať
@slavoslav no tak realitka mala znalecky posudok na 107000 a znalec banky nam povedal, ze on napise znalecky pre banku 78000e
Odpovedať
Profilova fotka
@rencici27 Co ti branilo/brani vymenit znalca?
Odpovedať
Dnes idem do banky , poziadat o vymenu znalca.
Odpovedať
Článok sa načítava...
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?