Ako vyzerá vyjadrenie elektrárni k stavebnému povoleniu?

My sme žiadali elektrárne o vyjadrenie k stavebnému povoleniu.Dostali sme zmluvu o pripojení odberného miesta a prílohu č. 1 Technické podmienky pripojenia.Mám ešte okrem toho na nejaké vyjadrenie od elektrární čakať?
Odpovedať
Profilova fotka
nečakajte, pretože ste sa obrátili na predajcu. Potrebujete vyjadrenie prevádzkovateľa rozvodov(distribúcia),či sa na pozemku alebo v blízkosti nenachádzajú ich rozvody.
Odpovedať
Musíš si dať vypracovať projekt od oprávnenej osoby, my sme za neho zaplatili 80,-€ ale čakali sme na neho skoro mesiac, lebo najprv nám ho elektrárne neodsúhlasili a potom sa musel prerobiť a neskôr to odsúhlasili s nejakými podmienkami. Najhorší na vyjadrenia k SP sú práve elektrárne....
Odpovedať
Profilova fotka
sväta prvada, elektrarne su najhorsie.... 15.2 podana ziadost o vyjadrenie k stavebnem povoleniu a o pripojovaciu zmluvu. Po 60 dnoch som konecne obdrzal vyjadrenie (po 30 dnoch chceli este doplnenie k projektu, tak sa to natiahlo) Ziadost o pripojovaciu zmluvu popreli a tak som musel podat novu ziadost. Vcera zas pozadovali projekt k tomu, aby mi mohli dat zmluvu k pripojeniu, tak este stale cakam a hadam sa tohto roku aj dockam toho, ze mi SSE-D pripoji el. skrinu a budem moct ziadat o odber SSE. Hnusny monopol, ich praktiky su strasne. Tozvie ci to tak funguje aj v ostatnej EU.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?