Ako riešiť problémy so SOI?

Profilova fotka
Ahojte, mate niekto skusenosti so SOI? Ako treba postupovat? pripade ak ma niekto velku radu ako riesit problem s firmou ktora nedodala co mala? Blizi sa nam ukoncenie mesacneho cakania , co mame pravo na vybavenie reklamacie a komunikacia zo strany firmy vo velkom viazne... http://www.modrastrecha.sk/fotoblog/a... Nejake rady prosim ako postupovat? Ak tu uz niekto nieco podobne riesil..dkaujem.
Odpovedať
My sme uz boli na SOI niekolkokrat, ale v inej veci, ale klasicky ked zoberies podklady a vsetko co mas a pojdes tam tak aspon u nas ti ochotne poradia co sa s tym da robit a aj povedia ako treba postupovat....sledujem tvoje trapenie s tou firmou a aj tak ste mali velku trpezlivost doteraz
Odpovedať
Ahoj. Bud tam chod osobne alebo vsetku dokumentaciu posli poštou...Ja tiez cakam kedy sa mi soi vyjadria..ale citala som na ich stranke že soi nemusí odpovedať do 30 dni ale možu odpovedať kedy chcu tak ja čakam na odpoved zo soi už mesiac a pol :( Oni si to rozdeluju podla dôlezitosti... Čo je podla mňa blbosť :( Ale kukni na stranke maju tam napisane ako treba postupovať :)
Odpovedať
Profilova fotka
Moc ludi nema skusenosti ako vidim :(
Odpovedať
Pošli na nich televíziu :-D.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?