Práčka so sušičkou - skúsenosti

Prosím o radu. Máte niekto práčku so sušičkou? Kvôli miestu si nemožem dovoliť dva samostatné spotrebiče...Aké sú vaše skúsenosti? Ďakujem.
Odpovedať
...mám whirpool už 20 rokov, je to fajn, len rátaj s tým, že celý obsah práčky neusušíš naraz v sušičke...ale iné výhrady nemám..šetrí miesto, mám ju v kuchyni..
Odpovedať
@timik1 super, dakujem, to som chcela počuť:)
Odpovedať
Profilova fotka
@kkartinka Aj my máme 2 v1. Konkrétne Ariston. Určite to nie je ten komfort, ako 2 plnohodnotné spotrebiče. Ale nám to bohato stačí, keďže sušičku používame prakticky len v zime, keď by to neprimerane dlho schlo a zavadzalo. V lete sušíme na dvore...
Odpovedať
Inak prosím Vás čo všetko sušíte v sušičke, pretože čo som pozeral tak máme viac vecí takých, čo sa nemôžu sušiť v sušičke, čo všetko dávate teda do sušičky? Snažíte sa kupovať si oblečenie, čo sa môže sušiť v sušičke? Ďakujem.
Odpovedať
@nawg skoro vsetko, na stitky nepozeram. Po 15 rokoch viem cca co tam mozem dat. ale najcastejsie, postelne pradlo, kosele, tricka, mikiny,rifle.
Odpovedať
@atlaska Ako vyzerá prádlo po sušení, neni moc pokrčené, treba ešte žehliť?
Odpovedať
@kkartinka kosele prebehnem zehlickou,inak nezehlim skoro nic. zalezi aj kolko toho je v susicke, ak vela je to pokrenejsie a nieco prezehlim.
Odpovedať
som velky propagator susisciek a vzdy som bola odporca 2v1 :). Teraz mam skusenost s takou elektrolux, pracka na 7kg, susicka na 5kg a mozem len odporucat. viac ako 5kg tam v podstete aj tak nedavam, takze co operiem to aj osusim. Inak povedane vkladam spinave, vyberam suche a ukladam do skrine
Odpovedať
@zuzka60 ked ti vyzmyka pracka, pustis susicku bez vytrasenia pradla a vyberas pradlo,co netreba zehlit?
Odpovedať
@atlaska Nie. Triedim pred pranim. Nemiesam veci, ktore sa daju anedaju susit ( takych, co sa nedaju mam malicko,). Pracka sama prejde do modu susenie. Takze rano nalozim a ked pridem z prace vykladam. Toto je jediny rozdiel oproti samostatnej pracke a susicke. Tam som prala jeden den aj 5 cyklov, takto perie pracka vascinou ked nie som doma, alebo stiham maximalne 2 cykly za den. Treba brat, ze "eco" mod setri vsetko, len nie cas. Takze sa pranim a susenim pracka zabava niekolko hodin.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 2 rokoch
@zuzka60 ahoj, a mala si vstavanú či voľne stojacu? Chcela by som zabudovanú práčku so sušičkou do kuchyne, len sa toho trochu obávam, všeobecne sa to veľmi neodporúča @atlaska ako si ty spokojná s 2v1?
Odpovedať
@bambulka278 volne v kupelni
Odpovedať
Článok sa načítava...
Co sa napr.nemoze susit v susicke? Dobuducna zvazujem hlavne kvoli suseniu v zime a nenapadlo ma,ze nie vsetko tam mozem dat
Odpovedať
@hoblinka13 Napriklad veci s nazehlovackami, tie susicka uspesne sunda :-). Ale vacsina veci bez obav. Akurat pocitaj s vacsim opotrebenim oblecenia ale nie je to nic tragicke.
Odpovedať
Profilova fotka
Ja som raz práčku kombinovanú so sušičkou mala a vôbec som s ňou spokojná nebola. Prádlo nebolo nikdy dostatočne suché ani po dlhom cykle. Asi po piatich pokusoch o sušenie som to vzdala a sušila som klasicky-na sušiaku vonku a práčku som využívala len na pranie ďalších 15 rokov. Momentálne máme práčku a sušičku samostatne a neviem si to vynachváliť.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 4 rokoch
Keďže v Magazíne nám pribudol článok na tému Práčka so sušičkou alebo samostatná sušička? - dávam sem odkaz. https://bit.ly/pracka-so-susickou-ale... Možno bude toto zhrnutie do budúcna užitočné pre niekoho, kto sa rozhoduje, čo je pre jeho domácnosť lepšie. 🙂
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?