Poraďte niečo na umývanie plávačky

Profilova fotka
Máme cca 100m2 plávačky + dlažby v kúpelniach a predsieni....kúpili sme super vysavač,s ktorým povysávam za 10min. celý dom,ale umývanie s mopom mi trvá nekonečne dlho a aj sa dosť ponamáham,čo síce nie je zle,veď aj pohyb treba,ale mám pocit,že to aj tak nie je 100% čisté.Našla som na nete umývací robot-scooba...má niekto skúsenosti??? Alebo mi poraďte nejakú inú vecičku.Ďakujem ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
ja som tiež hľadala niečo na umývanie a je tu téma o parnom čističi Karcher: http://www.modrastrecha.sk/forum/upra... skús si prečítat, možno ťa to presvedčí ako mňa a nie je to ani také drahé ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
@qtinka29 a máš tu aj tému o robote scooba :-) http://www.modrastrecha.sk/forum/upra...
Odpovedať
Profilova fotka
@yvulienka ale tam rozoberajú len vysavače a ja chcem niečo na umývanie....ešte pozriem ten karcher......
Odpovedať
Profilova fotka
@qtinka29 neviem, nečítala som celú diskusiu, len v názve je spomenutá :-) ale scooba umýva za teba, karcherom musíš sama prejsť celý dom. Kamoškina svokra má scoobu a ona o nej tiež uvažovala a vravela, že až tak dobre neumýva a necháva miestami mláčky, tak ju nechce...
Odpovedať
Profilova fotka
@yvulienka vyguglila som si kobold...máme vysavač a teraz som našla aj násadu na umývanie,som ani netušila,že existuje....a ty máš karcher??
Odpovedať
caves.. my mame scoobu a uz by som to nekupila.. je to dost drahe na to ze sa nam to trikrat za pol roka pokazilo a celkovo sme to mali mozno dva mesiace..furt pokazene. umyje to celkom dobre, ale musis to zapnut iba po vysavani, aby to dobre umylo a hlavne na male priestory. ked sme to zapli v obyvacke- co mame dost velku, tak sa to trosku stratilo resp. neumylo az tak dobre...alebo treba viackrat naplnat tu nadobku vody, ked je vacsia miestnost. hlavne mi islo na nervy, ze to umyva strasne dlho a mopom to zotrem hned... jedine dobre, ked som to zapla a isla prec, tak mi bolo jedno ako dlho..proste v skratke, umyva to, ale uz by som to nekupila..
Odpovedať
Profilova fotka
@qtinka29 nemám, ale plánujem ho do domu, lebo s ním možeš okrem podlahy umývať všetko (okná, sanitu, obklady, linku a pod.) a cena nie je vysoká :-) na vysávanie budem mať možno robota a pozmývam s tým karcherom ;-)
Odpovedať
Súhlasím s @nadka001,presne si to napísala ,tiež mám scoobu,ale už by som si ju nikdy nekúpila.Zo začiatku som bola nadšená,ale kým mi to poumýva miestnosť,tak to dlho trvá.Nemám na to nervy,zoberiem radšej mop a za 2 minuty mám poumývané.A neznášam to po každom umytí čistiť. :-|
Odpovedať
Profilova fotka
@qtinka29 ten kobold nepoznám, ale všimla som si, že to tam niekto vychvaľuje. Neviem, ale nemyslím si, že je dobré mať jednu vec na oboje - aj na vysávanie aj na zmývanie, aby to kvalitne spravilo oboje :-|
Odpovedať
Profilova fotka
@stanovka @nadka001 vďaka baby...takže ani ja to nechcem...presne pre tú pomalosť sme nekúpili robotický vysavač,ale ručný...
Odpovedať
Profilova fotka
@yvulienka tam spomínali robotický kobold...my máme normálny veľký vysavač a má rôznu výbavu-napr na prášenie ,tepovanie,vysávanie prachu...a pod. Ale ten karcher sa mi celkom pozdáva....aj funkčne ,aj cenovo....máme bielu kúpelňu,tam sa dosť zíde :-) .
Odpovedať
Profilova fotka
@qtinka29 tak študuj :-) čítala som, že karcher pekne vyčistí aj spáry medzi obkladmi ;-)
Odpovedať
Článok sa načítava...
ak nemas cas alebo si chces oddychnut skor ako scoobu by som volila nejaku overenu pani na upratovanie ;-)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?