Medzikus

Čauko, jakživ som neriešil sušičku položenú na práčke. Vraj tam treba nejaký medzikus. Ako to funguje? Čo tak kukám na nete, tak je to len falát plastu, žiadne šrubky nič? Je to v poriadku? Veď keď sa bude práčka šarpať pri odstreďovaní, tak nezvalí sušičku?
Odpovedať
1
2
Mne sa to tiež nepozdáva, že sa to nijak potom neuchytí alebo čo. Ale videl som už aj tak, že mali spotrebiče "zviazané" dokopy nejakými páskami. Keď sme boli na návšteve u niekoho. A zase aj to som už čítal, že celý medzikus je zbytočnosť, že dajú sa postaviť na seba aj bez neho. Tak potom vyber si 😄
Odpovedať
@lubos782 Ta už by som to aspoň dajakymi texami prikrutil na seba. Neviem, lebo medzikus je falat plastu za stovku kua. Na to fakt nemám náladu.
Odpovedať
@arcticcode Normálne by som to vyskúšal bez neho, zapni ich na také programy nie úplne lajtové a uvidíš, ako sa bude trepať a či vôbec. Úplne chápem, že sa ti za to nechce dávať zbytočne peniaze.
Odpovedať
@lubos782 Známy mi poradil, že mám kúpiť tú protišmykovú podložku v obi a toto dať ako medzikus. Že keď tak sa do nej môžu pichnuť diery tak, aby nožky presne vošli do toho... no neviem neviem. Najlepšie asi urobiť dajake hranole a na to položiť sušičku, abo čo... Uvidím, jak to príde. Bo akože stovku vie človek aj lepšie minúť jak na dajaky CBA plast z 3D tlačiarne.
Odpovedať
@arcticcode Prečo práve za 100 €? Veď tie medzikusy máš už od pár desiatok € (20-50) https://www.alza.sk/search.htm?exps=p... A práve ten medzikus ti zabráni tomu, aby ti sušička na pračke "cestovala". Ale ak myslíš, že protišmyková podložka za 10 € bude lepšia, tak si ju daj. Ja keď som dal tú podložku pod práčku, tak sa triasla jak osika. Bez podložky je pekne na mieste. Je to Bosch.
Odpovedať
@chrobak7 No na moju sadu treba vraj tento: https://www.alza.sk/samsung-skk-udw-d... to mi poslal týpek z alza supportu. Čiže to normálne môžem použiť aj iný? Nejaky universal?
Odpovedať
@arcticcode Jasné, že sú aj univerzálne. Alza týpek ti samozrejme že doporučí podľa značky a podľa možnosti ten najdrahší. Jemu asi nenapadne, že sa môže použiť aj univerzál. Vyzerá to tak, že tá značka Meliconi vyrába univerzálne medzikusy. https://www.google.com/search?q=unive... Len si musíš overiť rozmery práčky a sušičky.
Odpovedať
@chrobak7 Okay dobre, fest diky za hint
Odpovedať
@arcticcode ja len tolko, ked uz ides kupovať, nekupuj iba spojovaci diel....nech to ma aj suflik....fakt super vec
Odpovedať
Profilova fotka
Niektore obchody tento medzikus ponukaju uz ku pracke a susicke. Nie som si uplne isty, ci to ozaj treba, ale asi by bolo fajn si to zistit. Sto eur by som za to takisto nedal.
Odpovedať
Bosch medzikus s poličkou vysuvnou mal samozrejme aj samorezné skrutky v balení. A je kovový, teda okrem poličky. Tá je z MDF. Šrubky v balení nemal.
Odpovedať
Bosch medzikus bez poličky za cca 25€ a sú tam 4 skrutky.
Odpovedať
Článok sa načítava...
@marsdm tak tak, netreba za to davat viac, nez je nutne. takisto by som 100€ za to v zivote nebola schopna dat.
Odpovedať
Urob si konstrukciu z jokla hore kus kuchynskej dosky a mas pokoj navzdy. Bez ohladu na buduce modely pracky/susicky.
Odpovedať
@lubos782 Pred rokmi ako sme kupovali práčku ako aj sušičku,som požadoval aj medzikus so šúplíkom-výborná vec...Ja som dostal k medzikusu aj "gurtňu" aby som pevne spojil práčku so sušičkou.. Medzikus stál do 50€..
Odpovedať
@technik007 Ta ale to už jak vyzera zgurtňovana pračka so sušičkou tyvole? Však to možem zgurtňovať potom aj bez medzikusu ne? Jaky problem? 🙂
Odpovedať
@arcticcode Vypadá to normálne a keď Ty s tým máš problém tak si tam daj dosku z drevotriesky a navŕtaj to samoreznými skrutkami...poprípade nalep si to pre istotu mamutom... 🤔 😶 😵‍💫
Odpovedať
@technik007 Však daj fotku ako to vyzerá
Odpovedať
@technik007 Takéto riešenie by u mňa neprešlo 😄 Veď to ako musí vyzerať. Našiel som aj za dobrú cenu aj do nejakých 20€, čiže je asi hlúposť investovať do toho viac, než by bolo potrebné 🙂 Len či to bude aj pasovať, to je otázne 😄
Odpovedať
@akamko Čo sa Ti na tom nezdá??? Prečo by Ti to také neprešlo, nechápem???
Odpovedať
@arcticcode @akamko ...a pre všetkých ktorým niečo takto vadí.....Vidíte niečo zlé na tomto???? 🤔
Odpovedať
@technik007 tak mas to tam narvate, gurtnu nevidno. Takze nekazi dojem
Odpovedať
@arcticcode ..hlavne že si mi nezabudol napísať..."Ta ale to už jak vyzera zgurtňovana pračka so sušičkou tyvole? Však to možem zgurtňovať potom aj bez medzikusu ne? Jaky problem? 🙂"""
Odpovedať
@technik007 lebo to som ti napisal skor ako som videl fotky, pochopitelne
Odpovedať
@arcticcode Slovo predbehlo myšlienku...aj to sa stáva..
Odpovedať
@technik007 clovece, vsak to som ti napisal vcera a fotku si pridal dnes. To neni o mojom slove a myslienke. Tvoja fotka mala delay 24 hodin 🤭
Odpovedať
@arcticcode No predstav si to 😢 ...Akože Ty keď napíšeš /požiadaš ma o niečo/ tak ja musím skákať o dušu aby som Ti čo najskôr poslal ako to mám ja...Tak si to predstavuješ?? 😄 🙂
Odpovedať
Profilova fotka
@akamko Keď nebude pasovať, dá sa predsa vrátiť. Akože hej, stratíš tým kus času, ale tak za tie peniaze, čo vieš ušetriť, to asi stojí si myslím.
Odpovedať
@technik007 normalna cena tych 50 eur si myslim. vsak to je este take, ze optimalne. da sa najst v roznych cenovych relaciach. netreba hned kupovat to najdrahsie.
Odpovedať
@timea59 Ja som to neriešil čo to stojí, pretože je to originálny kus presne aký som potreboval, pretože sú samozrejme lacnejšie-drahšie,ale tento kus vyhovoval mojim potrebám a podmienka bola so šuplikom..
Odpovedať
1
2
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?