Matné fľaky na keramickej platni

Profilova fotka
Ahojte:-) Prosím vás, robia sa mi na keramickej platni matne fľaky, neviem z čoho, ani ako sa o to starať..Su to dookola fľaky, ktoré nejdu dole, vyzera to hrozne ( a to nie je ani naša)..Dávam pozor nekypí mi to, tiež utieram od spodu ked idem variť...Poradte miiiiii:-)))
Odpovedať
@zuzlicek44 a skrabka nic? nepomoze?ja ked zoskriabem skrabkou a potom vycistim s tym Kera cisticom,tak je stale ako nova...a to tam uz vselico bolo vykypene teda...
Odpovedať
Profilova fotka
@nemam nič, som nevedela že ničo take, nemám skusenost s takýmto (sporakom) :-)) Takže normálne potom škrabkov (kde kupim?) to oškrabem a to pôjde dole? Vyskušam:-)
Odpovedať
@zuzlicek44 jasne,je na to original skrabka na sklokeramicke platne,v domacich potrebach alebo aj v elektrach kde dosky predavaju to kupis,ked je vychladnuty zoskrabes,prelestis-kludne aj s cifom a vyutiera dosucha,bude jak nova :-)
Odpovedať
ja mam zas akoby poskrabane dve platne,jedna viac,druha menej. na jednej to nie je vidno,ked pretriem a to druhe hrozne vidno. som pouzila ten 'adapter' na normalne hrnce. skusim tie pripravky,ale vela tomu nedavam. mam pocit,ze ani skrabka nepomoze. :-| :-S
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?