Máte skúsenosť s upratovacou firmou po prerábke?

Ahojte,nemá niekto z vás skúsenosť s firmou na upratovanie po prerábke bytu?ďakujem
Odpovedať
Profilova fotka
mozem jednu doporucit,vlastna skusenost perfis.ale su z PB
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 5 mesiacoch
ahojte, ozivujem temu, poznate spolahlivu upratovaciu firmu? chcem dat upratat dom kym sa nastahujeme. oblast Bratislava, Samorin... ake mate skusenosti a ako sa hybu ceny?
Odpovedať
fakt si nikto z vás čo už bývate nedal upratať novostavbu? všetci ste si to odmakali sami?
Odpovedať
Profilova fotka
susedia si davali uprovat, ale neviem odkial boli tí dvaja( tusim to bol par)... asi z TT... ak chces, ked ich uvidim, mozem sa spytat.. viem, ze naposledy im platili 170e, ale uz si nepamatam, tusim to boli okna ( maju ich dost) a take celkove upratanie vnutri tesne pred stahovanim....ale nie uplne vsetko, nieco uz mali urobene...
Odpovedať
@katrin21 , jej dakujem pekne, k nam by to mali asi daleko... ale nasla som zaujimavu stranku cleaning servis, podla online kalkulacie ktoru samozrejme neberiem ako finalnu ale skor na nalakanie zakaznika by ma upratanie nasho domu pred nastahovanim vyslo 113 euro... co sa tyka predbezneho castu tak to vyratali na 11 hodin... cas sa skrati samozrejme podla poctu upratovaciek... skusim ich pozvat a uvidim co vypocitaju vo finale:-) , otazka do plena, ma niekto skusenost s touto firmou - cleaning service?
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?