Kto má priemyselný vysávač Parkside z Lídla?

Profilova fotka
Teraz to majú v akcii od štvrtka, potrebovali by sme to k stavbe ale neviem či kúpiť alebo nie. Treba do toho kúpiť aj nejaké náhradné sáčky alebo dá sa s tým vysávať aj bez toho?
Odpovedať
1
2
Profilova fotka
ja som kupil v lidli ten vysavac (PNTS 1400 B1) este minuleho roku, a v celku som spokojny. Huci jak hrom, ale na stavbu, do garaze je dobry. Mensi problem je so sackami. Ale daju sa kupit na internete - sice nie originalne, ale su kompatibilne a pasuju. Dolezity je priemer diery 65mm a aspon priblizne rozmery sacku. Dokonca maju aj v Baumaxe do vysavaca znacky Einhel a pasuju uplne presne. Povodny sacok bol vacsi - tusim 30L, ale ja som nikde take velke nevidiel, tak som kupil len 20L a na spodok nadoby som dal vyrezany kruh z polystyrenu hruby asi 8cm, aby sacok nevisel a neroztrhal sa ked bude plny a tazky. Za 5ks sackov som dal 12€. Ak sa sacok pocas vysavania roztrha, vysavac treba otvorit, vycistit a ten okruhly filter povysavat inym vysavacom alebo vyfukat kompresorom, dat novy sacok a ideme dalej... Ak sa vyberie ten okruhly filter, moze sa vysavat aj voda. Som spokojny. ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
na lidl veci je spolah ;-) mam skoro secko odtial, ale tento vysavac este nie lebo nerad vysavam :-p Radsej vrtam a rezem :-D a vrtaky fajne su odtial :-D aj do flexi kotuciky...
Odpovedať
Mame ho na vysavanie garaze, nepouzivame sacky. Vysava dobre aj podlahu v grazi, aj auta.
Odpovedať
my ho máme tiež, používame ho bez sáčkov, na hrubú špinu na stavbu, potom poslúži v garáži, za tie prachy je v pohode, spokojnosť ako aj s ostatným sortimentom z Lidlu x-)
Odpovedať
tiez ho mame, maximalna spokojnost. Na to, aky je velky a vykonny ani nejak hrozne nehuci, urcite nehuci viac, ako akykolvek iny profi vysavac (mali sme pozicany Karcher). Pouzivam bez sackou, vysavam aj dom, aj auta, aj kotolnu, podla mna je ozaj dobry. Tiez mam s vyrobkami z Lidla dobre skusenosti. Pomer cena-kvalita je urcite vyborna..
Odpovedať
Z času na čas si nakúpim náradie z Lidlu a musím potvrdiť že vybrané kúsky sú kvalitné. Naposledy som nakúpil ten vysávač, čo sa tu spomína ( konkrétne PNTS 1400 B1 ). Zámerom je vysávať chodbu, pivnicu a triesky pri obrábaní dreva a kovu v rámci hobby dieľničky. Odpoveď na náhradné sáčky nájdete na str. 12 anglického návodu ...ďalej som nehľadal, ktorý sa dá ľahko stiahnuť priamo cez LIDL portál. Ušetrím vám však prácu: Obj. číslo je 30250133 - 15,05€ + preprava 4,90€ ,alebo osobný odber z Prievidze. Toto je cena za balík obsahujúci 5 ks sáčkov. Firma WERCO, nájdete to na str. 65 spomínaného návodu.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 5 mesiacoch
Ja som si ho dnes kupila, na suche vysavanie nic moc...(ked ho porovnam so svojim dva roky starym Miele). Vyskusali sme ho na mokro (kvoli tomu som ho vlastne kupila), podla je dost malo vykonny (kedze je len 1300W), ale co chcem za 50 Eur... :-D
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 1 roku
my sme kupovali z manutanu, vedia urobit dobru cenu a ponukaju dlhsiu zarfuku ako ine obchody: http://www.manutan.sk/vysavace_c_Main...
Odpovedať
máme ho a sme spokojní
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 6 mesiacoch
Mali sme ho, no nanšeťastie sa nám pokazil :-| . Podnikám z domu v oblasti stolárstvo, a bol som spokojný s tým výkonom, no nehal som sa presvedčiť na vyšší. Neviem či sa mi zadrel motor alebo čo, ale nesal už. Hučal ale nesal špinu. Našiel som si http://www.all4laundry.eu/priemyselne... a používam fakt na všetky na všetky druhy pilín, aj na tú hrubšiu špinu. Po novom s ním manželka vysáva byt :-D
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 1 roku
Ahojte, Ja som kúpil vysávač Parkside na mokre aj suché vysávanie z Lidla ešte v roku 2010. Požičal som ho a až teraz sa mi vrátil s potrhaným filtrom. (myslim ten vzduchový valcový filter) Chcem kúpiť nové filtre ale neviem najsť ako sa volá typ vysávača. Nemáte náhodou niekto vysávač z tohto obdobia?? Alebo neviete, či sú filtre rovnaké pre všetky typy.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 6 mesiacoch
Mame ho doma za tu cenu je to super.Vrecka kupite na www.vrecko.sk uplne bez problemov a tušim aj ten valec filter.
Odpovedať
Článok sa načítava...
Diskusia pokračuje po 4 mesiacoch
Viete mi prosim niekto poradit kde kupim ten kruhovy filter do vysavaca parkside PNTS 1400C1 ? Pripadne ci pasuje nejaky iny?
Odpovedať
@petko234 sekunda hladania google prvy odkaz http://www.e-vrecka.sk/filtry/vyrobce...
Odpovedať
@sysell Ta ty si poklad. Dakujem ti za ten link na Hepa filter. Chcem aj ja potvrdiť, že ten vysávač za tie peniaze pracuje výborne, mám ho už viac rokov - len čo sa mi raz stalo. Asi ten papierový filter so raz asi slabo nasunul a sací výkon ho z tej trubky stiahol a z a b o r d e l o v a l mi celý Hepa. Vyfúkal som ho síce komresorom , ale jasné , tie mikropory už 100%- né nie sú. Vysávač mám v garáži a slúži pre centrálne vysávanie vlastnej výroby - len som kúpil 11,6 m hadicu a manželka sa s tým dostane do všetkých rohoch jednotlivých miestnosti. A ešte môj zlepšovák: Aby mi znovu nestiahlo papierový (al. textilný) sáčok, nalepil som si suchý zip na vnutro nádoby a stále na nový papierový sačok. Zajtra pozriem presný typ môjho vysávača a objednávam HEPA.
Odpovedať
Tak som nasiel za trochu lepsiu cenu http://www.avelmak.sk/index.php?lm=46...
Odpovedať
Filter z Avelmaku je dobry ale treba z neho odrezat spodnu cast aby sa dal upevnit skrutkou. No sacky - UK20 su kratke. Nedosiahnu na dno. Ma niekto skusenosti so sackami do vysavaca PARKSIDE PNTS1400 C1, ktore naozaj rozmerovo sedia a su az po spodok nadoby?
Odpovedať
Sedia na 100 % www.vrecko.sk https://www.vrecko.sk/do-vysavaca/act...
Odpovedať
@7kikina12 sedi aj velkost vrecka (siaha az po dno nadoby) alebo len priemer diery?
Odpovedať
sedi aj velkosť aj diera
Odpovedať
kaslite na drahe vrecka, spravte si k tomu cyklon nadobu z vedra a mate pokoj.
Odpovedať
Nadoba aj filter tam je - sacok nemusim. Ale ked sa zasvini filter stavebnym prachom rychlejsie je vymenit vrecko ako cisti filter. A pri stavebnych pracach je vysavac posledny takze musi byt rychlo prirpaveny :).
Odpovedať
tiez rozmýslam ze ho kupim od zajtra maju 1300vku v lidli
Odpovedať
@nevyxxx radsej si pockaj na ten s nerezovou nadobou. Nelepi sa na nu tak prach ked ju ides vysypat.
Odpovedať
Uz od Oktobra cakam ze budu mat 1500ku v Lidli. Ma vela prislusenstva, zasuvku na naradie, oklepavanie filtra a pravdepodobne aj regulaciu vykonu. Pisal som do Lidlu kedy bude tak dam vediet ked odpisu.
Odpovedať
Profilova fotka
@sv3853 oklepavanie filtra ? Nic take som si na mojom nevsimol, ani regulaciu :)
Odpovedať
@majkoj mas 1500ku? Maju to nove modely 1500ky. O mesiac by mal byt v lidli.
Odpovedať
Profilova fotka
@sv3853 ano mam... http://parkside.6f.sk/2016/07/10/vysa...
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 4 mesiacoch
@sv3853 od pondelka bude 1500
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 11 mesiacoch
Ahojte, da sa s tym vysavacom vysavat tak ze date dole vodu a potom vysavate prach? aby sa to ukladalo do vody a neprasilo sa? dakujem za odpoved.. stale cakam na ten vysavac ked bude v lidl :(
Odpovedať
1
2
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?