Ćervotoče v trámoch

Ahojte , prosim Vas ,ak mate niekto skusenosti,ako sa zbavit cervotocov v prizn.tramoch ,spime tam a chrumaju celu noc , o to by ani neslo ,ale to ,ze aby nam raz strecha nepadla na hlavu... poprosim o radu cloveka ktory sa ich zbavil . Dakujem.
Odpovedať
neviem či ti pomôžem, ale keď som bola v predajni farby-laky, jeden pán si pýtal niečo na červotoče a kupoval nejaký prostriedok ,viem len že to bolo v umelej hnedej plastovej fľaše a radili mi aby to ani neriedil vodou a také nezarobené to použil
Odpovedať
Je to toto: http://bochemit.estrechy.sk/440-Boche...
Odpovedať
to bolo v tmavohnedej farby
Odpovedať
my sme do trámov urobili malé vpichy a injekčnou striekačkou tam ten prípravok vstrekovali
Odpovedať
@irrka Tmavohnede je balenie 1 liter, to je skor na hobby pouzitie, nie na take velke plochy.
Odpovedať
Profilova fotka
Nam strechari tiez odporucili Bochemit, ale nie to hobby, su vyssie triedy a tie su kvalitne, v stavebinach mali aj taku tabulku, ktory typ je naco vhodny.
Odpovedať
Tej pliagy sa tazko zbavis....este sa ti rozlezu aj do dalsieho dreva. Ked to mas vo vsetkych tramoch,je lepsie ich vymenit. Chemicke pripravky su drahe,treba castokrat opakovat a uspech nemas zaruceny,lebo aj tak sa do hlbky dreva nedostanu, vzdy nejake potvory preziju.
Odpovedať
@popelka5000 boli sme na chate kde ich mali a jeden víkend tam hrala hlasno hudba až drevo rezonovalo a dodnes tam červotoč nemajú
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?