Ako vyprať montérky od fasády?

chcela by som poradit, ako co najucinnejsie vyperiem monterky od fasady...ci si stalym pranim velmi spinavych monteriek neznicim pracku. Dakujem za kazdu radu!!!
Odpovedať
ahoj, záleží aj na kvalite montériek myslím, ja dávam na 70st. niekedy aj s predpieraním a sú v pohode, robím to takto už 7 rokov a pračka funguje, mám whirpolku už 15 ročnú a v pohode, teraz budeme kôli sťahovaniu ale kupovať nové spotrebiče, ale čo počúvam referencie na túto značku, tak pôjdeme asi do zn. bosh, uvidím moja nebola ani raz opravovaná, nie je hrdzavá a nič som neriešila, nepoužívam ani žiadne prípravky , max. keď ma napadne, tak ju prečistím octom a bubon som zvykla vyutierať pulirapidom. to je vše...
Odpovedať
Na pranie spinavych monteriek su specialne pracky, cenovo trocha vyssie, je vsak treba sa informovat v najblizsom elektre, kedze su len na objednavku. Na stavbu sa vsak oplatia, pretoze nie je nic horsie, ako zacat den na stavbe s monterkami, ktore maju na sebe stopy po farbe, fasade, atd ... Urcite sa to oplati viac, ako stale kazdy den kupovat nove monterky.
Odpovedať
pracku mam novu (8 mes.) a som s nou spokojna, takze dalsiu kupovat nechcem. Monterky ma zvycajne kupovane v baumaxe, cenovo okolo 17€, tak neviem, ci su to kvalitne lebo nie, muz si ich chvali. Chcela by som, aby chodil cisty, vonavy...len vidim, ze je to uz nad moje sily...kazdy den nova a nova vrstva fasady zasusena na monterkach... drahemu to nevadi, no mne hej :-)
Odpovedať
@syslova ber to tak, ze monterky su na to, aby sa nezaspinili bezne veci. Monterky maju byt spinave vsade a co najmenej na zadku. V tomto ver drahemu :) a kasli na to. Inak velmi ti fandim, ze sa o draheho takto staras, ale ono sa to ani nehodi, ist rano na stavbu s cistymi monterkami :)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?