Ako vyčistiť bledú sedačku?

Ahoj!Surne potrebujem vyčistit bledu sedacku!!!!Pustila mi do nej farba od ciernych siloniek akebo tmavej sukne!!! Potrebujem pomoc!!! :-S javascript:addEmoticon2(':-S')
Odpovedať
Ahoj a ta sedacka je kozena? ak ano, tak ti poradim, mozno ty vyznie drasticky,ale nam pustili do bielej kozenej sedacky cervene vankuse- kupene spolu so sedackou. Skusala som ju vycistit vsetkym moznym, no najlepsia je jar vo vode+prasok teny s bieliacim ucinkom a potom miesta kde je fakt ze spinava tak savo perex. Ruzovkaveho nadychu som sa este uplne nezbavila,ale urcite to je lepsie ako to bolo. No a na koniec sedacku vzdy nabalzamujem.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 3 mesiacoch
prosim poradte, ako treba vysusit ocistenu latkovu sedacku, aby na nej nezostavali mapy?
Odpovedať
brnka, mapy ti zostavaju, lebo tam das prilis vela vody. Mne sa osvedcilo zamiesat si vodu s mydlom na pranie, namocim do toho svedsku utierku, poriadne poriadne vyzmykam a tou handrou potom sedacku "vytepujem". Mapy ti urcite nezostanu.
Odpovedať
evikg, dakujem, vyskusam....ja som minule cistila flak od pera, najprv som nechala posobit pripravok a potom suchala so svedskou handrou..... a mapa ostala ]-( . skusim viac vysusit.....
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 2 rokoch
ahojte maam jeden velky problem nevedelby mi niekto pomoc maam bielu kozenu sedacku mala som na nej cervene vankuse a tie my pustili farbu a neviem co s tym :-(
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?