Ako odstrániť pripečené železné piliny z obkladačiek?

Profilova fotka
Pri skracovaní železnej rúry od vetráku karboskou na WC sa nám stalo, že piliny sa prilepili na protilahlu stenu nad vstupom do WC. Nicim to zatial neslo dole, i ked sme skusali len Cif a tvrdu silu. Potrebujeme radu, ide o uplne novy obklad. Dakujem
Odpovedať
Profilova fotka
preco ste rezali hlavne zelezo ktore hadze zerave piliny? mali ste to ist skusit rezat k plastovym oknam :D tam by sa to nenalepilo.. tam by sa to prepalilo az :D.. ale nemyslim ze je na to prostriedok iba ako pises hruba sila.... nabuduce si tam nalepte karton a pod. 8-)
Odpovedať
Tak toto je vazny problem, ked som si doma montoval ventilator do kupelne tiez som iniciativne karboskou zeral kus plech a iskry sa zapiekli do noveho obkladu, nastastie som len vymenil jedinu kachlicku a bolo po probleme. Obavam sa, ze to dole nedate nicim lebo tie iskry su vlastne roztavene ciastocky kovu a su zapecene do obkladu. Asi budete musiet tie najviac znicene kachlicky vymenit.
Odpovedať
to nedáš ničím dole, leda sa ti podarí silou oškrabať. Inak nie. Svokor karborúsil pri našich oknách tak viem o čom hovorím. Ale ak by predsa tak daj vedieť aj mne. :-D :-D :-D
Odpovedať
jj, nie je šanca.... :(
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 11 mesiacoch
skús kyselinu
Odpovedať
nedá sa to. ja to mám na kachličkách v kúpelni a na umyvadle zo spodu a na wc zo spodu. proste stalo sa. hlavne že mi to nie je vidieť. to by sa musela návšteva zohnúť pod umyvadlo a riadne popozerať aby si to všimli. ale nejde to ničím už. ;-)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?