Ako odstrániť maliarsku pásku na nábytku?

Aby sa nám pri prestavbe interiéru nedostal prach do skríň, prelepili sme dvere maliarskou páskou. Rekonštrukcia trvala dlhšie, ako sme predpokladali (mesiac), dnes sme začali upratovať a na nábytku nám ostala na niektorých miestach prilepená páska, ktorú nevieme dať dole. Máme ju aj na drevených prahoch. :-( Nedáte dobrú radu, ako sa teraz tej pásky z nábytku zbaviť? Nejde to ani škrabaním nechtami, skúšala som to, doteraz ma bolia, ale nepomohlo to.
Odpovedať
@daniela15 já většinou pásky nebo lepítka sundavam jarem nebo tekutým cifem....tam kde to jde i odlakovačem na nehty, ale u nábytku bych si to netroufla, aby se neponičil
Odpovedať
Profilova fotka
Riedidlo.
Odpovedať
@madein1974 to môžem použiť aj na nábytok, nepoškodí to povrchovú úpravu
Odpovedať
@breberka ďakujem, vyskúšam
Odpovedať
Profilova fotka
Riedidlo nezaberá.Na niektoré pásky zaberá ocot.Na pumpách v papiernictvách ,predajnach farby laky sa dá kúpiť odstraňovač nálepiek v malých 1 dcl flaštičkách.Pri nábytkoch treba najskôr odskúšať na malých neviditeľných plochách (tie odstraňovače).Pomáha aj fén .
Odpovedať
Profilova fotka
@daniela15 treba vyskusat aby nedoslo k poslodeniu. Ja som riedidlom daval dole pasku z masivneho orechoveho nabytku a slo to v pohode.
Odpovedať
@antonmesaros @madein1974 ďakujem
Odpovedať
Dobrý den. Zkuste to nahřát fénem. Mě se to celkem osvědčilo. Akorát používám horkovzdušnou pistoli, ale tam si musíte dávat velký pozor, abyste neopálila podklad. Zbytek lepidla se dá potom umýt technickým benzínem. S pozdravem Laďa
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?