Má niekto titánové hrnce od Top Slovakia?

Chcela by som sa opýtať, či má niekto skúsenosť s titanovými hrncami od firmy top slovakia. Za odpovede vopred ďakujem!
Odpovedať
Profilova fotka
ja ich mám,ale od inej firmy..sú výborné :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Aj ja ich mám, Top Slovakia, sú dobré.
Odpovedať
Počula som, že hrnce Top Slovakia sú výborné. Rozmýšľam nad nimi, tak dúfam, že neoľutujem. Zdajú sa mi trochu drahé. Bola som na tom sedení, a som prekvapená, čo všetko dokážu. Jachin, koľko ťa vyšli tie hrnce? Mňa vyjde celá sada, plus univerzálny mixér zdarma, na 890 eur. :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Tiež som bola na tom sedení, minulý rok, stáli toľko isto 26800+mixér. :-)
Odpovedať
Profilova fotka
ja som bola tiez na tom sedeni, potom som tie hrnce hladala aj na nete, a nasla som ich a predavaju sa za uplne inu sumu, tak ak ich chcete najdite si ich a objednajte, na tych sedeniach to predavaju za priserne peniaze
Odpovedať
Neskočte na tieto lákavé ponuky, ja som robil jednému takémuto predajcovi a nechcite vedieť aká je ich skutočná cena.Viac k tomu nepoviem pretože to by nebolo fér.AK to naozaj chcete kúpiť tak len v "murovanom"obchode. ]-(
Odpovedať
Profilova fotka
ja viem že ich cena je nižšia, ale svokrovi sa to zdalo ako výborný nápad kúpiť nám ich ako svadobný dar, ktorý sme si museli sami zaplatiť 8-( ale to je na inú debatu.takže keby som si mala kúpiť hrnce, určite by to neboli tieto a také drahé, hoci sú veľmi dobré.
Odpovedať
Aj som bola na takejto prezentácii. A musím povedať páčilo sa mi. Kamoška objednala kráľovskú súpravu + robot za 866 €. Ja som si objednala štvorcový pekáč - a cena po zľave !!! - 330, €. Po prečítaní týchto stránok som si popozerala iné hrnce na nete a jasné -sú lacnejšie. Len neviem či sú také isté kvalitné. Ale podľa vašich rád asi áno. Takže idem rýchlo od zmluvy odstúpiť a nakúpim inde a lacnejšie. Dúfam, že som sa rozhodla správne ;-)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 3 rokoch
Ahojte-moj sused tiez postupoval ako vacsina (normalnych slovakov/, zdali sa mu riady drahe a tak si v kamennom kupil lacnejsie. Za 3 roky vymenil 3 sady toho akoze dostupnejsieho pre rozne kazy atd, kym na moje rady ako vlastnika mTop Slovakie vyrobkov nereagoval Chudak-teraz sa mi hambi pozriet do oci!
Odpovedať
rodicia bohuzial tiez kupili hrnce top slovakia-titanove Niesu moc kvalitne ale zato zarucene extremne drahe. teflon je malo odolny. Znicila sa po dvoch rokoch, tak sme reklamovali. Nastastie po dlhom presvedcovani rekalmaciu uznali a dali nam hrniec novy. ale ten uz nieje titanovy ale wolframovy :D Ludia- Nekupujte si tie hrnce za tie ich ceny. Na trhu su urcite ovela lepsie hrnce a za tretinove ceny-aj tretinova cena je dost vysoka
Odpovedať
Nekupujte.Mi sme objednali jeden menší set .Dno hrnca aj panvice sa odlupuje.Nestojí to za nič! Dá sa to používať tak na varenie v pare.Ked chcete kvalitné riadi tak ZEPTER.Aj tie sú dosť drahé ale aj veľmi kvalitné!
Odpovedať
Suhlasim po roku vyzeraju hrozne.Zepter aj po rokoch stale rovnaký .
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
Dobry den prajem dna 13,5, 2013 sme sa s priatelom zucastnili na posedeni zorganizovanej firmou Top Slovakia Art v Dolnom Kubine v penzione Kuria. Prezentacia prebehla standardnym sposobom az do casu, ked manazerka predaja si prechadzala jednotlive stoly, kde vysvetlovala sposob platby a odovzdavania cien doslo k tomu, ze manazerka predaja nas totalne ignorovala a nereagovala ani na opatovne vyzvy tak sme odisli bez toho, aby nam bola odovzdana cena za navstevu a pripraveny darcek. Tymto chcem upozornit na nestandartne spravanie sa manazerky predaja a jej spravanie voci zakaznikom. Chcela som si nieco objednat z tejto firmy ale nechcem mat s touto firmou nic spolocne a kazdy kto sa bude pytat neodporucim tuto firmu ani ich produkty.
Odpovedať
k tymto vyrobkom len tolko: http://www.youtube.com/watch?v=Zm8E-V... hlavne toto: http://www.stream.cz/peklonataliri/69... Titanove hrnce maju po rozbore 0% titanu a su to obycajne hrnce.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 2 mesiacoch
Dnes som sa zúčastnil s manželkou na prezentácii Wolframových nádob. To na popud telefonistky, ktorá mi oznámila, že som vyhral darček v hodnote 69 € a mám si prísť výhru vyzdvihnúť v Košiciach na určenom mieste. Tak išli sme si vyzdvihnúť darček (bola prislúbená aj večera) večer o 19:00 hod. Priebeh nebudem podrobne popisovať, je to na jedno kopyto, To, čo ponúka tá firma (Top Slovakia Art), predčí (samozrejme) všetko doteraz vyrobené, samá špica - bla,bla,bla. Prednášajúci prestavil -IVS varný systém . Má to nejaké prednosti (odlišnosti) oproti bežnému vareniu až do chvíle, kým sme sa ,dozvedeli cenu !!!!! 1700 €... no, nehnevajte sa, je to normálne????? Toto núkajú dôchodcom ?????? Prednášajúci veľmi neeticky pôsobil na nás citovo (aspoň na mňa), keď navrhoval kúpiť ten systém, aby sme si predlžili život...., aby sme ZAINVESTOVALI pre naše zdravie....., lebo na cintoríne už bude neskoro....., keď nám budú pozostalí nosiť kvety na hrob...., atď... Asi tak. Potom nasledoval chválospev na wolframové panvice a riad (cena 2100 €). Argumenty pre nákup boli podobné ako som už popisoval. Keď už prednášajúci vyčerpal superlatívy, tak nasledoval moment, keď sa mali prihlásiť DVAJA (2 páry) z 12 ľudí, a pre nich bude ten to večer nezabudnutelný do konca života, prekvapenie, aké ešte tento svet nevidel. JEDEN manželský pár zdvihol ruky-dostali tajnú obálku......., a po krátkom čase ostatných účastníkov sedenia poslal vedúci do vedlajšej miestnosti na večeru. Aha??? Ešte nám ostatným odovzdal sľúbený DARČEK ---- (mal byť v hodnote 69 €) - 500 GR MLETEJ KÁVY. Skoro som spadol z nôh....., ohradil som sa..... . No pán vedúci o žiadnom telefonáte nevedel, to vraj neni jeho parketa, on z toho nemôže....bla,bla,bla. atď. Všetci, ktorí sme v rozhodujúcom momente nedvihli ruky sme sa cítili ponížení s tým balíčkom kávy. Stratégia jak bič!!!!! Dal som si predsavzatie, že už nikdy nenaletím na také CHYTÁČIKY, keď v telefone vám dačo prislúbia, len aby sme míňali náš čas na takéto podvodnícke akcie- do počtu. Áno, do počtu, lebo na začiatku akcie sme vyplňovali 2 prezentačné listiny. Tolko na adresu firmy Top Slovakia Art. Kedy sa prestanú robiť také ponižujúce akcie????? Pozn. na internete je kopa podobných hrncov s titánom i bez titánu za podstatne dostupnejšie ceny......
Odpovedať
Profilova fotka
@laci3331 moja svokra tiež vyhrala na tejto akcii darček, bola som tam aj ja a dostala ho aj napriek tomu, že nič nekúpila dokonca aj večeru sme dostali. Boli to nože tie keramické. Možno bolo potrebné zavolať priamo na firmu a sťažovať sa na konkrétneho predajcu. Ináč tie hrnce sú dobre, len predražené. Je pravda, že z čistého titánu nie sú. Kúpite ich aj pod značkou proguss na českej aj slovenskej stránke je to český výrobok vyrába to firma aj pre predajcov tí samozrejme musia polovicu z tej sumy zarobiť , (takisto aj Zepter predajcovia), ja ich mám hranatú tú misu už 4 rok nič jej nie je len niekto trošku škrabol dno , hrniec k nemu tie sklenené nadstavby, panvicu ( riadne ťažká) dokupujem ich po kusoch.
Odpovedať
Profilova fotka
@rebekax pozri proguss je to to iste
Odpovedať
katkaf25 Ďakujem za informáciu, popozerám tie stránky.
Odpovedať
Kazdemu kto chodi na podobne akcie azvlast dochodcom odporucam pozriet cesky dokument SMEJDI !!!. Dokonca by som tento dokument zaradil ako povinne zhliadnut osobam na 50 rokov pripadne tym ktory reaguju na telefonaty ...vyhrali ste.....zdarma.......pridte iba na prezentaciu...nemusite nic kupit..obed mate ZDARMA.....len si nezabudnite OP Nevravim ze su to konkretne tieto...ale podobnost je cisto nahodna - rozbor titanovych hrncov odbornikom http://byznys.lidovky.cz/hrnce-z-pred...
Odpovedať
Ďakujem pekne, už som to videl aj celý film....
Odpovedať
nepustat dochodcov na taketo akcie, iba zneuzivaju ludsku naivitu, su to hrnce 10-nasobne predrazene a inde stoja par supov a kvalita ta ista...ak tvrdia opak, tak klamu.... http://www.titanovyriad.sk/,http://ga..., je ich plny internet a v hypermarketoch su tie iste, urcite !!!!!NEKUPOVAT!!!!!
Odpovedať
@laci3331 Medzičasom som sa dozvedel, že varný hrniec od Top Slovakia, ktorý na predvádzačke stál 1700 €, sa priamo vo firme Top Slovakia dá kúpiť za 660 €. Tak neni to svinstvo predajcu????? http://www.topslovakia.com/sk/ivs-var...
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?