Sú obkladačky a sanita z Merkury Market kvalitné?

Profilova fotka
Ahojte mile stavitelky. Kedze nas domcek je uz tesne pred dokoncenim a jedine na com sa zatial s manzelom nevieme dohodnut su obkladacky a sanita do kupelne :-( Pocula som, ze v Merkury Markete maju velky vyber za rozumnu cenu, ale ze vsetky vyrobky su dovezene z Polska.Kedze to mame z Bratislavy dost daleko tak nevieme ci sa nam tam oplati ist pozriet. Mohli by ste nam prosim napisat ci ste tam boli, resp. nakupovali a ako ste spokolni s kvalitou vyrobkou? Dakujeme
Odpovedať
1
2
8
my sme kupovali v MM vanu, pretoze sme potrebovali najmensi mozny rozmer a inde sme taku nezohnali len tam a mali ju hned k odberu, takze sme ju kupili. :-) Vyzera byt v pohode. Zatial neviem posudit, ako dlho vydrzi, pretoze este nebyvame v novom dome. A mame od nich aj jednu bateriu. Vela ludi tam nakupuje, takze asi tie vyrobky nie su zle. Ved ani dobra znacka nemusi byt vzdy zarukou kvality. x-)
Odpovedať
Profilova fotka
To je pravda, ze aj drahe znackove materialy mozu byt kazove. Asi sa tam vyberieme. Nevies nahodou Katarinka ako dlho sa caka ked si objednas napr. obkladacky do kupelne? Robia aj rozvoz tovaru?
Odpovedať
vacsinu tovaru maju priamo na sklade, takze je mozny odber ihned. A pokial viem tak robia aj rozvoz, teda aspon v nasom meste to takto funguje.
Odpovedať
Profilova fotka
Dakujem za informacie x-) Inak som si pozerala ich internetovu stranku a zda sa ze tam maju velmi siroky vyber.
Odpovedať
maju celkom dobry vyber, aspon u nas, stale nejaky novy tovar maju. Aj pekne podlahy, dvere, koberce...my sme ich objavili trochu neskoro, ked uz sme mali dost veci pokupenych, a tiez sme mali trochu obavy tam nakupovat, ale aspon niektore veci sa urcite oplati. :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Tak si nas trosku posmelila ;-) ja si myslim ze keby sme tam kupili uz len nejake zaclony, koberceky do kupelne a zachoda, doplnky, tak sa nam urcite nerozpadnu pod nohami. No nie? :-D
Odpovedať
Ahoj! My sme boli v tom MM pozrieť prvý krát teraz v sobotu a fakt majú obrovský výber obkladačiek a dlažieb. Bolo tam aj veľa ľudí. Kvalitu neviem posúdiť,lebo sme tam ešte nič nekupovali. Boli sme však zvedavý na tento market,lebo dosť ľudí si ho chváli a my by sme chceli potom tiež odtiaľ nakupovať,keď postavíme domček..
Odpovedať
Profilova fotka
Penelope dakujem, dufam ze aj my nakupime...
Odpovedať
Profilova fotka
to anndrea: neviem, či sa ti to až tak oplatí, bežať za tým do Prešova, my sme boli pozrieť v Merkury, chcela som modernejšiu dlažbu (pozerala som hlavne dlažbu imitácie dreva) a stála okolo 800 Sk na m2 a nebola hneď k odberu, my sme potrebovali zobrať hneď, nakoľko za rodinkou na východ nejazdíme až tak často. My sme nakoniec kúpili českého výrobcu- Rako a vyšlo to okolo 500 m2. :-), šlo o dlažbu do kuchyne. Takže nie vždy je to poľské lacnejšie, inak poľské dlažby majú aj v R1 tuším, dá sa kúpiť aj okolo 400 Sk na m2 (kamoška kupovala).
Odpovedať
Pavianca, merkury market je aj v Trenčíne. My sme boli tam.
Odpovedať
Profilova fotka
to penelope: baby tu spomínali východ a andrea diaľku, tak to som nevedela, že myslí Trenčín..... :-) :-D
Odpovedať
Pokial viem tak MM je aj v Kosiciach. V Presove je novootvoreny v ovela vacsich priestoroch ako bol predtym.
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
aj my mame uz kupenu dlazbu do kuchyne RAKO - GEO, stalo 550 SKK m2 je krasna ;-) len sa nevieme rozhodnut nad kupelnou, lebo sa mi zda ze vsade maju to iste...myslim vzorky od RAKO
Odpovedať
Profilova fotka
to pavianica: Kde je R1? este som o tom nepocula
Odpovedať
Profilova fotka
to anndrea: R1 je na Rožňavskej, tam sú dva obchody so sanitou, dlažbami, vedľa je hneď prespor, my sme boli aj jednom obchode smerom na letisko, neviem už ako sa volal a v technopointe :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Ahojte, R1 odporúčam naozaj. Sú tam už tri obchody s dlažbami ;-) Majú tam naozaj neuveriteľný výber ...ale závisí aj podľa toho čo konkr.hľadáš. Sú tam aj 7tis. obklady ale aj 450 Sk..a podobne. Podľa mňa sa dá super vybrať. My sme odtiaľ nakúpili asi všetko. Okrem batérií. Tie máme z Merkury m. ale značka HansGrohe, no vyšli u nich lacnejšie ako v obchodoch na SR.
Odpovedať
Profilova fotka
Babenky neviete ci je material aj ihned k odberu?
Odpovedať
chiela a kolko ta vysli baterie HansGrohe? ake mas? zaujimalo by ma, ci sme kupili dobre, a ci zle? :-D mame z raduTalis E2 a Focus E... inak my chodievame do MM do Polska... a kvalitu by som neporovnavala, lebo si myslim, ze su porovnatelne s dlazbami z baumaxu, ci hornbachu... pokial nekupujete kvalitne obklady, kt urcite nie su vyrobene v PL,CR a podobne... aj ked teraz otvorili aj v PP, my opat pojdeme do Polska... urcite to tam vyjde lacnejsie... chystam sa tam nakupit zaclony a zavesy... maju nenormalny vyber... ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
Tiez hlasujem za Hansgrohe a brali sme ich zo Siko koupelny (kontakt najdi na nete) a vsetk mame Focus E. Po roku pouzivania jednoznacne udelujem 1*. Sice su drahsie, ale ozaj sa oplati, nez nejake lacne suvixy. ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
Holiska vies aj stranku kde sa daju pozriet? Prosim :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Siko koupelny som nasla, len z kade ste objednalvali znacku HansGrohe?
Odpovedať
Profilova fotka
http://www.siko-koupelny.cz/Katalog.a...
Odpovedať
prezradim nasu uchylku? ... po kazdom pouziti ich lestime :-N
Odpovedať
Profilova fotka
trosku frflem na kupelnovu, lebo je clovek aby si ruky umyl, tak je velmi nizka. ALe to su veci, co si clovek vsimne az pouzivanim :D a inak, v kuchyni mam Grohe bateriu (Minta) s takym vytahovacim chobotom. Tiez super. Tuto sme ozaj nesetrili :-N , radsej priplatit a mat pokoj, nez menit baterie po 2 rokoch.
Odpovedať
Profilova fotka
@ anndrea: normalne v obchode sme ich kupili :-) @ simasi: :) po kazdom nie, ale dooooost casto ;-)
Odpovedať
ano... my sme chceli na kuchynskej usetrit... kupili sme sagitarius... no nevyjadrujem sa... uz sme ju aj reklamovali, vraj sa da prepinat do 2 poloh... no u nas akosi nefunguje... a ujo z firmy, kt ju prisiel posudit, tak po cca 2 hodinach zistil... ze chyba nie je v baterii ale, ze mame "slaby prietok vody"... a to nam este aj poskriabal hlavicu, a ked ho na to drahy upozornil, lebo cely cas stal pri nom... tak ujo povedal, ze to on neurobil, ze sme to uz mali... som myslela, ze vyskocim z koze...tesne pred jeho prichodom som ju lestila... suplikant jeden...
Odpovedať
Profilova fotka
@ simasi: tak to by ma naozaj nahnevalo :(
Odpovedať
Profilova fotka
takze oprava, baterie mame Grohe, tieto: http://www.grome.com/t/25_7515.html Sprcha Hansgrohe Raindance: http://sprchy.com/newsdesk_info.php?n... Cenovo to vyslo super, presne vsak neviem, kupovali sme to na jesen.
Odpovedať
ja som kúpila umývadlo do kúpelne, až pri montáži som zistila že je made in poland, vlastná skúsenosť- nedá sa doumývať, vždy vyzerá špinavo
Odpovedať
Profilova fotka
Ahojte kocky, chcem sa este raz spytat babeniek ktore ste boli v Merkury Markete, ci sa tam da kupit sanita a obklady aj od inzch firiem napr. Rako, Hansgrohe, Ravak...alebo je tam vsetko dovezene z Polska??? Dakujem
Odpovedať
1
2
8
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?