Máte skúsenosť s plastovým plotom?

Ahojte ma tu niekto skusenosti s plastovymi plotmi??Ak ano piste ako ste spokojny je lacnejsi ako dreveny ???
Odpovedať
http://www.plastyslovakia.sk/plastove... aj mňa to zaujíma, výhoda je, že to netreba natierať :-D , snad niekto napíše, ;-)
Odpovedať
a debata z MS: http://www.modrastrecha.sk/forum/tema...
Odpovedať
@majina.b ved prave vyzera to super ako drevo,netreba natierat,lacnejsi,dlha odolnost, ale jedna nevyhoda ze ked bude na to piect slnko tak sa to roztiahane ale potom i stiahne.. ;-) ........
Odpovedať
Profilova fotka
A ešte jednu nevýhodu by som napísala... vidno že je to plast :-( .
Odpovedať
@michal4701 na tv prima v receptáre bola o tom dokrútka, že upevňovanie musí mať vôľu kvoli počasiu @jankazb ja som to ešte na vlastné oči nevidela, ale ako je to vidieť, pri pohľade od kolko cm? a záleži aj na farbe?
Odpovedať
Profilova fotka
@majina.b viem že kvôli počasiu, aj ja som pôvodne túto variantu zvažovala... ale videla som ich v rôznych farbách všetky sa mi videli (dúfam že ma neukameňujú spokojní majitelia) hnusné. To fakt radšej pekné stlpiky a drevo, alebo tie drátené diely...
Odpovedať
Profilova fotka
ahojte my mame vypln z plastu na zabradli na terase - konkretne to vyraba tato firma: http://www.recyklace.cz/cs/produkty/ je fakt ze sa pri montazi musi pocitat s dilataciou. ale inak super, my mame tmavosede hranoly 4x4 :-D v kombinacii s nerezom, susedia sa pytali ze ci to je olovo :-D :-D bezudrzbove, podla mna vyzeraju skvelo, su to plne hranoly, nie ako tie plotovky dute. treba vidiet nazivo, mne napr poslali vzorky, take odrezky a tak som si vybrala, ak najdem mozem detailne nafotit
Odpovedať
a neuvazovali ste o drevoplaste na plot, my mame drevoplastove dosky a ma to vyhody plastov, bezudrzbove ale viac sa to podoba drevu ako plastove dosky. Je to vlastne material, ktory sa dava na terasy, woodplastic, je to zmes plastu a drevenej drte. Pri montazi sme nemuseli robit dilatacne, zatial to mame rok a tvar to nemeni, ale je pravda, ze dosky co mame na terase pracuju a teraz v zime sa stiahli a su medzi nimi skary.
Odpovedať
Profilova fotka
@jankazb nesuhlasim, ja som videla tak urobeny plot, ze na prvy pohlad nebolo vobec vidiet, ze je to plast
Odpovedať
ano suhlasim vsetko ma svoju vyhodu aj nevyhodu...takze dako sa musime rozhodnut.. :-.
Odpovedať
@lucia169 daj link na fi drevopvc, alebo foto ď
Odpovedať
majina my sme to objednavali priamo od vyrobcu mimo SR, museli sme zobrat cely kontajner, ale brali sme aj terasove dosky aj pre kamarata, takze sa nam to oplatilo, skus akeholovek predajcu woodplastovych podlah, pripadne teraz na conecu mozno budu.
Odpovedať
Článok sa načítava...
Diskusia pokračuje po 3 mesiacoch
ponukame kompozitne dosky vhodne na terasu a aj na plotove vyplne www.woodecor.sk
Odpovedať
ake mate skusenosti s pouzivanim terasovych dosiek?
Odpovedať
..uvažujeme medzi plastovým a betónovým plotom,zvažujeme všetky plusy a mínusy...je montáž plastového plota jednoduchá?..trošku ma odrádza tá dilatácia,môže to by ť aj nekvalitnou prácou?..či svoje zohráva počasie?..vďaka za odpoveď :-)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?