Pozor na Petra Kloču z Košútov

Davajte si vsetci pozor na Petra Kloca z Kosutov. Je uplne nespolahly, oklamal ma o peniaze a uz nezdviha telefon ani inak nekomunikuje. Cely pribeh: Koncom februara som sa s nim dohodol na vystavbe oplotenia okolo domu. Dohodli sme na termine do konca marca. Vsetko sme si spisali do zmluvy. Ale pan Peter Kloc do konca marca vykopal len jamu na zaklady a nasledne zalial zaklady. Po tom co sme sa stretli a oznamil som mu ze mu davam este 10 dni a potom mu budem uctovat zmluvnu pokutu za oneskorenie povedal ze do tych 10 dni to stiha. 10. aprila som mu volal a povedal mi ze odstupuje od zmluvy a ze mi vrati nejake peniaze zo zalohy + kompenzaciu, ze sa stretneme dalsi tyzden a dohodneme sa. Samozrejme sa nase stretnutie prekladalo asi tri krat lebo pan Peter Kloc to proste stale prekladal. Nakoniec sme sa stretli a moj udiv z tohto podnikatela narastol obrovskou rychlostou, najskor mi povedal ze mi vrati iba 400 eur pretoze 1600 ho stalo vybudovanie zakladov. Na co som sa spytal co bolo take drahe mi povedal ze 900 eur stal beton, 500 dal kopacom ( tuto som sa ho spytal ze preco to dal kovat ludom ked JCB by mu to vykopalo za 2 hodiny a stalo by ho to 60e mi povedal ze na druhy den zistil ze to by bolo asi lepsie riesenie ale nechcel brat tym kopacom pracu) a 200e za manazment. Na to som mu povedal ze za toto vsetko mu dam max 1000e a spytal som sa ho preco to vlastne nechce dokoncit. Jeho odpoved bola ze vsetko je moja chyba lebo so mnou sa vobec neda, lebo ze sme sa sice dohodli na 4300eur ale on ratal ze mu dam 6000eur a ze zbadal ze mu ziadne na viac peniaze nedam takze stoho musi vycuvat. Tak som pozadavol aby mi vratil 1000eur. Samozrejme on peniaze uz nemal a priznal sa mi ze ich pouzil na inu zakazku. Tak sme sa dohodli ze mi ich vrati do tyzdna.... samozrejme nevratil a teraz uz ani nezdviha telefon. Este statie ze celu vec mam na papieri a mozem sa s nim sudit....
Odpovedať
Profilova fotka
jedno nechapem, preco si daval peniaze vopred?
Odpovedať
lebo kazdy chce nejaku zalohu, prvu tisicku som mu dal uplne na zaciatku a druhu chcel po tom co zabetonoval zaklady...
Odpovedať
@lubos99, bol by si prekvapeny ako lahko sa ti taketo nieco moze stat... nam sa to stalo v odporucanom a ospevovanom krbovom studiu....vybrali sme si krbovu vlozku, zaplatili fakturu a cakali na dodanie... a cakame dodnes, uz dva mesiace, na mail p. konatel nereaguje, telefony neberie... neni o nom ani slychu.... studio zavrete... takze tak.... bezne pritom nakupujeme cez net kde platime vopred a taketo nieco sa nam este nestalo.... @smejo123 ako to budes riesit? das trestne oznamenie?
Odpovedať
@dedian no pridal som tento pribeh do viacerych diskusii nech inu ludia nespravia rovnaku chybu ako ja a chcem sa s nim urcite sudit, zajtra mam stretnutie s toutou firmou http://www.vymahamedlhy.sk/ tak uvidime co bude dalej... Najsmutnejsie na tom cele je som sa snazil to vyriesit po dobrom a ale on ma znova oklamal a teraz bude musiet, teda ak prehra sud, platit ovela viac lebo bude musiet zaplatit aj sudne trovi.
Odpovedať
@smejo123, mrkla som tu stranku, tak som zvedava aky budes mat zajtra z toho dojem ... daj potom info ;-)
Odpovedať
Aby som bol ferovy, tak musim povedat ze dneska mi pan Kloc volal a prislubil ze mi peniaze do 29.4. urcite vrati.... tak uvidim @dedian dneska som sa kazdoapdne stretol s touto firmou lebo to bolo este pred tym ako mi volal, ze mi vrati peniaze, a vyzerali dost zodpovedne. V podstate sa vyjadrili ze nevidia dovod preco by sme mali prehrat sud ked k nemu dojde ale ze z predchadzajucej skusenosti vedia ze staci takymto ludom iba pohrozit a oni zaplatia vsetko.
Odpovedať
@smejo123, drzim palce:-), hmm pan asi cital forum ked tak zrazu sa ozval ;-)
Odpovedať
Takze dneska mi pan Kloc vratil peniaze... tak sa da povedat ze moj problem sa vyriesil ;-)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?