Odporúčame: Modrastrecha.cz Modrykonik.sk Mojasvadba.sk

Otázky Profesionálov na Asmira Team

31. jan 2012  •   • 
fotoportrét
fotoportrét
barborakr
Registrovala sa 24. januára 2012 na modrykonik.sk. Na modrastrecha.sk pridala 3 príspevky. Okres Bratislava.
 Pekný deň prajem,

rada by som sa Vám predstavila. Volám sa Barbora Križanová a budem sa starať o Profesionálov. Táto diskusná téma bude slúžiť pre Vás, Profesionálov, aby ste sa v prípade potreby mohli na mňa rýchlo obrátiť. Rada si vypočujem Vaše dotazy, pripomineky, návrhy na zlepšenie, ako aj pochvaly. V rámci fóra Vás budem informovať ohľadom noviniek, môžeme tu rozoberať rôzne témy, pomáhať si a diskutovať, preto bude fajn aj pre Vás ak budete forúm pravidelne sledovať.

Budem rada, ak sa mi na začiatok aj trochu predstavíte, napíšete o Vás a Vašich produktoch alebo službe, ktorú ponúkate, aby som Vás pomaly mohla spoznávať.

Ak ma budete chcieť osloviť priamo, použíte prosím Vás pred meno @ (@barborakr).

Tešim sa ...
Barbora
31. jan o 11:06  • Odpovedz  • Páči sa mi to
 Pridaj príspevok
fotoportrét
fotoportrét
barborakr
Registrovala sa 24. januára 2012 na modrykonik.sk. Na modrastrecha.sk pridala 3 príspevky. Okres Bratislava.
 Mili Profesionali,

preposielam vam zaujimavu stranku o Marketingu na socialnej sieti. Kedze modrastrecha.sk je socialna siet a vy robite marketing, link preposielam emoticon Najviac ma zaujali body, ktore vam sem preposielam. Presne vystihuju to, co Vam profil Profesionali ponuka, uz je len na vas ako ho s nasou pomocou vyuzijete emoticon

Link - http://marketing.krea.sk/clanky/socialne-siete/

V rámci marketingu je teda možné sociálne siete využiť najmä pre dosiahnutie týchto cieľov:
Budovanie PR a dobrého mena
Tvorba komunity vašich priaznivcov
Aktívna komunikácia s priaznivcami
Priestor na publikovanie obsahu
Reklamné kampane s presným cielením

Prostredníctvom sociálnych sietí je možné komunikovať najmä:
Aktuálne dianie - zaujímavé informácie z vnútorného diania v spoločnosti
Dôležité informácie - aktuality, oznamy, návody na použitie, recenzie a podobne
Prieskumy a rôzne súťaže - spotrebiteľské prieskumy a súťaže
Zaujímavé fotografie - fotografie z prezentácií, výstav, firemných akcií a podobne
Video obsah - informačné, inštruktážne a reportážne videá

Prajem vam pekny den.

Barbora
Asmira Team
13. feb o 14:50  • Odpovedz  • Páči sa mi to
Najprv sa prihlás alebo zaregistruj. Trvá to len chvíľku...
(Zavri tento oznam)