Oplatí sa kúpiť parný čistič H2O Parný Mop X5?

Ahojte, ma niekto skusenosti s H2O Parný Mop X5 je to myslim nejaka novinka na cistenie podlah a vsetkeho mozneho, hladam nieco poriadne, co vycisti skary, podlahy, koberce,..... vyzera, ze to moze byt dobre, ale ked ma niekto uz stym skusenost ci pozitivnu ci negativnu poradte, ci sa to oplati kupovat, dakujem)))
Odpovedať
Profilova fotka
ahoj..no my sme ho dostali pod stromček od svokry..robili sme s tým len raz..skúsili sme kachličky v kúpeľni-to šlo skvele, dostali sme sa konečne aj tam kde to nešlo..haha, dlažbu v kuchyni-bola dosť mokrá po čistení, ale zas sa leskla :)...(ale dá sa nastaviť na rôznu silu naparovania, možno sme urobili chybu v nastaveni)..parkety sme nemali odvahu čistiť ešte, bojím sa aby nespučali:)..nedá sa silnejšie oprieť do tej rúčky, pretože sa skladá z dielov a tým je to labilnejšie..takže neviem to ešte úplne posúdiť lebo sme ešte nevyskúšali všetko..neni to zlé..
Odpovedať
Profilova fotka
pozri Evolution pany čistič ma svoju cenu ale aj kvalitu
Odpovedať
Profilova fotka
Dobre,ale Evolution je profesionálny pre firmy a tak a zbytočne predražený pre domácnosť.Aj ja rozmýšľam nad X5 a preto pozerám či má s ním niekdo nejakú skúsenosť, hlavne kôli sprchovému boxu,lebo nejaké miesta nemôžem vyčistiť. Tak píšte .......
Odpovedať
mali sme doma H20 mop X5 doma na vyskusanie,ale vratili sme ho.zanechaval strasne vela vody,je tazky..urcite NEODPORUCAM!!!ale ak chcete,objednajte si ho,vyskusajte a mozete ho vratit..bola som milo prekvapena ze nam vratili plnu sumu(myslim cenu mopu+poplatok za kuriera) :-)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 8 mesiacoch
Caute kocky ja som si to kupila a podla mna tato vecicka je skutocne skvela vec ked clovek vie ako s tym robit tak to nepusta vela vody. Na gauce je to sikovna vec kupovala som to tu: http://modax.sk/product/h2o-mop-x5-le...
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?