Okna z Polska

Profilova fotka
Ahojte, kupoval/ma skusenosti niekto s kupou okien z Polska? dik
Odpovedať
Profilova fotka
@fiza2 ahoj, my sme kupovali, sice uz davnejsie cca 10 rokov, ale sme stale spokojni, firma Oknoplast, profil Veka, brali sme to od nejakeho predajcu v Zywieci, ale firmu si uz nepamatam, isli do panelaku - dvojsklo, okna su urobene pekne - zvary v rohoch dokonale, tesnenia a vlozenie skiel urobene dobre, aj po dlhej dobe kovanie (Maco) ide dobre, ak by som brala do domu, tak tak Veka by bola v uzsom vybere ahoj :-)
Odpovedať
rodičia majú od f. Bogdański, sú spokojní
Odpovedať
Ahoj....aj ja mam v byte 13 rokov okna od f. Bogdanski a uplna pohoda.........
Odpovedať
Profilova fotka
@ninaclaudius a vy ste im davali rozmery, ci si boli sami zmerat? aj doviezli, namontovali? a cena asi lepsia ako tu na SK?
Odpovedať
Profilova fotka
@fiza2 my sme si zmerali sami, potom objednali zmerane, doviezli oni, namontovali dohodnuti monteri doma od znamych, cena bola v tej dobe na porovnanie dnes strasna :-) ale lacnejsia ako na SK
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 7 mesiacoch
netreba sa báť okien štandardných rozmerov z polska, pretože najdôležitejšie je správne namontovanie okien - vlastná zlá skúsenosť s montážnikmi
Odpovedať
@bluray Ahoj. To přece nemůžeš myslet vážně. Každé okno se dá podle parametrů ( stačí od výrobce ) posoudit a porovnat s jiným oknem. Jelikož dneska každý ví, jaké parametry ty jeho okna by měly mít, tak je to celkem i jednoduché. Nebudu brát v úvahu podvodné jednání firem. A tímto porovnáním prostě bez problému zjistím, které okno je špatné, lepší a nejlepší. Ale v jednom máš pravdu - strašně záleží na správné montáži. Nesprávnou montáží se i to nejlepší okno znehodnotí. ;-)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 8 rokoch
Dobrý deň obnovuje diskusiu a prosím o poľskú firmu na okná s ktorou máte dobrú skúsenosť.
Odpovedať
oknamajsterek maju velmi dobre hodnotenia aj od SK. Nakoniec sme od nich nebrali bo chceli aby sme sli do Ziwca aby sme dostali presnu ponuku. Maju dobre parametre a prvy nastrel cely vyzeral dobre.
Odpovedať
Od koho ste teda nakoniec kúpili okná.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?