Staviate v Nitre alebo blízkom okolí?

Ahojte. Staviate niekto v Nitre alebo blízkom okolí ? Odporučili by ste stavať v lokalite Šúdol, Lukov Dvor, Janíkovce, Lužianky? Ktorú z lokalít preferujete a prečo ? Chceli by sme kúpiť pozemok cca 10á.Obávam sa lokality Lukov Dvor a Šúdol, lebo tam povedie diaľnica a na pozemkoch ( predtým orná pôda) sú ťahané linky VN napätia. :-(
Odpovedať
Profilova fotka
My sme sa rozhodli pre lokalitu Maly Lapas, mali sme podmienku ze to musi byt blizko NR, boli s tym sice velke natahovacky tiez je to vsetko orna poda a vedie tam VN ale uz som videl papiere o prekladke kedze sa to tam teraz vsetko rozparcelovalo. Pripojky by sa mali zacat robit na jar. My uz tahame mury ale s byvanim moc neponahlame. A navyse to bolo za rozumnu cenu kedze cim blizsie k NR tym drahsie.
Odpovedať
Lapáš poznám - ale je to už vlastne dedina mimo NR. Na dedinu nechceme. Skôr mestské časti - Lužianky, Janíkovce, Kynek, Šúdol. S tou VN máte šťastie. Na Lukovom keď sme boli v realitke, najskôr nám nič nepovedali, potom sme šli na obhliadku a žiaľ nedá sa s tým nič robiť. Tí ktorí kúpili pozemky pred 2 rokmi majú problémy so stav. povolením. My chceme kúpiť a hneď stavať a nie čakať 2 roky.
Odpovedať
my sme v Zbehoch, co je vedla Luzianok.. hned tesnotka :-D .. je to ok, ale zalezi v akej casti.. :-| v jednej casti su ti "opaleni" :-D..druha cast je ok.. na kyneku byva krstna, tam to je idealne, ak hladate mesto a "mimo mesto" x-) ..je tam super, spoje tiez, do mesta cobydup.. skuste tam, ale tym padom treba ratat s vyssimi cenami za m2.. :-| Sudol je tiez ok myslim, ale viac na strane kyneku, tym smerom, a nie ku klokocine.. chodievam tade roky, tak prehlad mam.. :-D
Odpovedať
hroma vďaka za radu. Min týždeň sme boli pozrieť Malý Lapáš. Je to pred dedinou na dosť svahovitom teréne. Nie sú tam dokončené komunikácie. Moc ma to nenadchlo. V zime si neviem predstaviť, že by malá išla z NR zo školy busom a musela by prebiehať cez hlavnú mimo obce a šľapať 2 km domov popri poliach, alebo by išla do dediny a odtiaľ 2 km hore do kopca domov. Proste jeto už dedina a novostavby sú mimo obce.Tiež má tadiaľ viesť diaľničný oibchvat. Moc ma to nenadchlo :-( Boli sme pozrieť aj Janíkovce - vyzerá to veľmi lákavo. Oslovila som kamoša z realitky, aby sa nám po nejakom pozemku v Janíkovciach pozrel. ;-)
Odpovedať
ahojte :-) okolo Janickoviec tiez pojde dialnicny obchvat tak isto ako okolo M.Lapasa
Odpovedať
Profilova fotka
No na Lapasi to este len zacina takze ak chcete byvat cim skor nic moc, my mame prevysenie necely meter coz sme skoro az dole na kopci to bude urcite o dost viac, cesta provizorna my sme to zobrali kedze svokrovci su z chrenovej coz je autom asi 6 min a problem je zohnat akykolvek pozemok blizko NR
Odpovedať
...jaty, my mame postavene v Janikovciach a hned susedny pozemok je na predaj :-)
Odpovedať
to vika : super :-) vieš mi o ňom povedať niečo viac? Ktorá časť Janíkoviec je to ? Aká je rozloha pozemku , koľko má árov ? Siete sú vybudované ? Prípadne vieš aj cenu ? Ak máš kontakt na predávajúcich budem Ti veľmi vďačná, keď mi ho pošleš do IP. Ďakujem :-) :-) :-)
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
Diskusia pokračuje po 1 roku
@vika.c Je to ešte aktuálne s pozemkom, čo si spomínala pre @jaty1 ? Môžeš mi napísať do Internej pošty niečo bližšie? V utorok sme boli pozerať 2 pozemky v Janíkovciach. ( 1. bol v nevyhovujúcej časti a 2. bol široký a krátky.)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 6 rokoch
@jaty1 Ahoj, ako ste sa nakoniec rozhodli? ;-)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?