Odporúčame: Modrastrecha.cz Modrykonik.sk Mojasvadba.sk

Nejlevnejsi operna zed

(sk & cz)
2. nov 2011  •   • 
fotoportrét
fotoportrét
hhranolka
Registrovala sa 21. januára 2006 na beremese.cz. Na modrastrecha.cz pridala 1716 príspevkov, 15 albumov a 2 články. Okres Hradec Králové.
 prosím o radu z ceho udelat nejlevnejsi a co nejuzsi opernou zed. potřebujeme cca 1m do vysky - jsme o 1m výš než soused.... materiál, barvy, vzhled atd... k sousedum je nedulezity.
urcite pomuze, kdyz napisete z ceho mate operku vy, jak vysokou a na kolik cca vysla ...

vsem moc děkuji!
2. nov 2011 o 09:50  • Odpovedz  • Páči sa mi to
 Pridaj príspevok
fotoportrét
fotoportrét
hhranolka
Registrovala sa 21. januára 2006 na beremese.cz. Na modrastrecha.cz pridala 1716 príspevkov, 15 albumov a 2 články. Okres Hradec Králové.
 nikdo nic? emoticon
3. nov 2011 o 07:30  • Odpovedz  • Páči sa mi to
fotoportrét
fotoportrét
hugo58
Registroval sa 19. augusta 2008 na modrastrecha.cz. Pridal 3702 príspevkov.
 @hhranolka Myslím, že nejlevnější by mohly být klasické plotové sloupky a několik podhrabových desek na sebe. Nevím přesně, jaké se dělají výšky, ale 3-4 by mohly stačit. My máme opěrku/plot do ulice klasicky ze ztraceného bednění, je toho cca 27 metrů délky, výška nad terén kolísá od 50 cm do 1 m. Ale cenu opravdu dohromady nedám, bylo to i s čelním plotem, nedokážu to rozklíčovat. Jinak za domem a podél bočního vjezdu máme palisádu z obrubníkových kamenů, výška nad terén 10 - 80 cm. Dávali jsme to nastojato jen do země, cca 1/3 délky zapuštěná. Kámen byl zadarmo a práce taky, protože jsme to dělali sami :D
3. nov 2011 o 08:07  • Odpovedz  • Páči sa mi to
fotoportrét
fotoportrét
zbrdlowski
Registroval sa 26. apríla 2011 na modrastrecha.sk. Pridal 83 príspevkov. Dobrá / Trenčianska Teplá, okres Trenčín.
 @hhranolka Zeby gabiony? Vyzera to vcelku pekn, prirodnee a cena je variabilna v zavislosti na tom, ako dobre dokazes zabezpecit kamen.

http://www.google.com/search?q=gabiony&hl=en&client=aff-maxthon-newtab&hs=niD...
3. nov 2011 o 08:48  • Odpovedz  • Páči sa mi to
fotoportrét
fotoportrét
jizvo
Registroval sa 4. marca 2010 na modrastrecha.cz. Pridal 49 príspevkov.
 no jo gabiony .. to je teď strašně moderní, znám několik lidí, co z toho byli nadšení a strašně je za každou cenu chtěli, jako plot nebo opěrnou zeď (je jich tu pár i na fóru) - nakonec, když zjistili co by je to stálo, tak se většina spokojila s klasikou - betonový tvárnice apod. Mě osobně se to líbí a mám je. Jako opěrnou zeď se to dá doporučit, ale myslím, že hhranolka se ptala na co nejlevnější a nejužší variantu, což toto nesplňuje ani v jednom.
3. nov 2011 o 09:47  • Odpovedz  • Páči sa mi to
fotoportrét
fotoportrét
hhranolka
 @zbrdlowski jak pise @jizvo gabion je pekne drahy a hluboky a me je navic uplne jedno jak to ze sousedovi strany bude vypadat,... z nasi strany to bude zasypane zeminou...
3. nov 2011 o 16:09  • Odpovedz  • Páči sa mi to
fotoportrét
fotoportrét
mirca36
Registrovala sa 22. augusta 2008 na modrastrecha.cz. Pridala 182 príspevkov a 1 album.
 @hhranolka Nevím, jestli to vyjde nejlevněji, ale my jsme stavěli opěrku z CS bloků / od CS beton/, nejužšší mají 20 cm. My dělali z 30 cm, šedou, jednu stanu štípanou. Vyplňovali betonem + armatura. Ale potřebovali jsme opravdu funkční opěrku, která něco vydrží. Na trhu jsou ještě KB bloky, ale ty vycházeli o něco dráž. My jsme tedy měli ve stavebninách na ně velkou slevu, takže asi i na tom bude záležet, kolik se uhádá cena. emoticon
3. nov 2011 o 16:42  • Odpovedz  • Páči sa mi to
fotoportrét
fotoportrét
mulisi
Registrovala sa 13. januára 2010 na modrastrecha.cz. Pridala 152 príspevkov a 1 album.
 @hhranolka jsme od sousedů výš asi o 1,5 m a máme tam udělanou zeď z klasického ztrac. bednění, jak psal někdo shora a myslím, že když jsme zkoumali ceny, tak tohle vyšlo jako nejlepší kompromis kvalita x cena. Můžeš mrknout do alba stavby, tam to je někde vidět. Klasická zeď ze šedých bloků.
4. nov 2011 o 14:32  • Odpovedz  • Páči sa mi to
Najprv sa prihlás alebo zaregistruj. Trvá to len chvíľku...
(Zavri tento oznam)