Máte skúsenosť s podlahovým kúrením Hakl?

Ma s tým niekto skusenosti? maju dost nízke ceny ked som si dal spravit kalkulaciu na WK vyšlo to takmer o polovicu menej než u ostatných firiem.
Odpovedať
Profilova fotka
Ani mne na tuto otazku nik neodpopvedal, ale certifikat maju len na prietokove ohrievace, nie na podl. kurenie, vid. ich vebova stranka :-|
Odpovedať
...to mate to same ako by ste si dali robit krb alebo kachle cloveku co nie je kachliar. Ak nemaju certifikat tak to nerieste.
Odpovedať
Profilova fotka
ja mám podl. kúrenie od fy Hakl @riama276 majú certifikát aj na podlahové kúrenie. určite by bez certifikátu nepredávali takéto veci :-x
Odpovedať
Profilova fotka
Apropo, dala som si urobit krb cloveku s certifikatom a dobabral ho, stavebný dozor s papiermi sa ukazal ako totalne neschopny ............................. :-D
Odpovedať
Profilova fotka
Len reprodukujem fakty z ich vebovej stranky a bola by som rada, keby ho mali. Videl niekto certifikat pre podlahove kurenia od Hakla? x-)
Odpovedať
@riama276 Skuste napríklad podlahové kurenie Nexdrem z Nemecka. Je to osvedčené a spolahlivé kúrenie.
Odpovedať
Profilova fotka
@riama276 tu máš ten certifikát, treba lepšie pozerať stránky, mohla si kľudne aj zavolať do fy a informovať sa. ku každej rohoži dávajú ešte certifikát kvality s nameranými hodnotami a prevedenými skúškami s podpisom technika. chcel som ti to naskenovať ale nejde mi skener.
Odpovedať
Profilova fotka
@stavatlepsie Nexdrem mi neukazalo ani na slovenskom ani nemeckom googli. :-|
Odpovedať
@riama276 Ospravedlňujem sa za môj preklep a zlú informáciu. Je to NEXANS od fy. Elpim v BA čo sme my brali.
Odpovedať
Profilova fotka
Dakujem. :-)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 6 rokoch
@roman77 Dobry vecer, mozete mi poskytnut blizsie info o vasom kureni HAKL. , dakujem
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 5 mesiacoch
Profilova fotka
@cicus28 ahoj, neviem či je to ešte aktuálne ale napíšem ti. Používam ho ako doplnkové kúrenie. Výkon 1.8 kw. Po 8mich rokoch som musel dať opraviť termostat za 20e. Fy Hakl mi ho nevedela opraviť takže servis majú nanič. Rohože fungujú bez problémov.
Odpovedať
Článok sa načítava...
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?