Aký máte názor na túto kuchyňu do paneláku?

Tak mame vizualizaciu. Tie prve su z kuchynskeho studia, tie so zelenou mozaikou som si vyrabala sama. Je to na rozmer kuchyne 254 x 349 cm. Na inu variantu spodnej casti linky som zatial neprisla. Skrinky hore, tiez nie su uzavrete, resp. este sa mi to nezda kompletne. Po pravej strane posledne dve skrinky su umyvacka a pracka (tie tam musia byt). Oproti linke je okno a balkonove dvere. Tam bude este stol. Ste tu velki sikovnici, ak by ste mali nejake napady, pripomienky k linke, budem vdacna. Inak kuchyna vychadza matna na cca 2 900 EUR a plno leskla 3 800 EUR bez spotrebicov! Neni to moc?
Odpovedať
kde si si to davala robit?
Odpovedať
@catusca ja by som taku sumu za kuchynu bez spotrebicov nedala. Max 50 tis. SKK, viac nie.
Odpovedať
@catusca oh ty brdo, tak to je nejako vela :( Aka firma ti to navrhla??
Odpovedať
@catusca mozno by si sa mohla opytat nejako stolara co ti povie on na cenu
Odpovedať
Profilova fotka
Já tedy nevím, ale ten návrh ze studia mi přijde hodně "divoký"... Nestejné úrovně skříněk, dřez hned u sporáku... Co lednička? Ta bude jinde? A 254 x 349 je rozměr jen toho účka pro kuchyň nebo celé kuchyně? My máme kuchyňský kout 255 (šířka) x 280 cm a poskládala se nám tam krásně prostorná kuchyň...
Odpovedať
ten rozmer je celej kuchyne. chladnicka bude v komore. skusala som ju napasovat do linky vymenou za pracku, ale nevyzeralo to dobre. Zaclanala by a opticky zmensovala aj tak uz malu kuchynu.
Odpovedať
@catusca, ten prvy navrh studia, kde je sporak vedla drezu urcite nieee, nejaky je divny. zvazila by som ruru v tej vysokej skrinke, aby priestor nebol zlava taky uzavrety a zvazila by som aj horne skrinky, urcite by som sa ich snazila dat v jednej linii, nie tam vysoke, tam nizke, posobi to trosku rozhadzano. bud by som dala len otvaracie alebo len vyklopne - ak sa nechces vzdat vyklopnych, tie mozu byt aj dve nad sebou a budes mat dost ulozneho priestoru, toho nikdy nie je dost. najviac sa mi asi pacia tie tvoje navrhy, len upratat tie horne skrinky. a este otazka, dvere vlavo a vpravo vedu kam? a pracka je kde?
Odpovedať
@catusca a cena je podla mna hodne divoka ;-)
Odpovedať
prerabali sme aj byt, ale do panelakovej kuchyne by som viac ako 2500 eur bez spotrebicov a drezu v ziadnom pripade nebola ochotna investovat
Odpovedať
ty poslední návrhy jsou hezčí, jen mi připadá, že jedny dveře jsou jaksi "šouplý"... a horní skříňky bych si asi dala až ke stropu, když ti to tam vychází na pár cm... špatně by se tam pak utírala mastnota a prach.. Nebo bych tam dala takové ty soklíky.. Nepřemýšlela jsi, že bys vybourala dveře do komory? dala by se tam udělat spížka a ledničku bys měla při ruce..
Odpovedať
Ahojte, dakujem za postrehy, vivere - dvere vlavo vedu do obyvacky, dvere vpravo do komory. pracka je vpravo na kraji, vedla nej je umyvacka. tie skrinky, ach jaj ... no, po bokoch by som chcela vysoke, kvoli uloznemu priestoru a na strane kde je sporak som chcela nizke, aby to neposobilo prepchato. neviem ako to napasovat, aby to aj dobre vyzeralo. trnavacka - aj my sme tak uvazovali, ze 2500 eur max. cena je navysena kvoli tomu lesku, dobrzdovacim suplikom... v skrinkach sme chceli take kovove vysuvacie policky a v rohovej otocne (take ako v ikei) - a to tusim ani v cene neni, kukam... :O deyana - nad zrusenim dveri do komory som rozmyslala. aj ked kvoli potravinam by bolo lepsie ich mat. ale v prvej faze prerabky nam asi na dvere aj tak nevyjde, takze ked tam budeme uz byvat, rozhodneme sa ci ich dame alebo nie. lebo odbiehat zakazdym do komory do chladnicky bude dost na nervy. ale holt bude si treba zvyknut. asi aj smetny kos tam dam, lebo do linky neni kde.
Odpovedať
Milá catusca nepíšeš či bude linka obyčajná alebo z dreva vtedy by mohla byť taká cena,u nás vyjde kuchyna obyčajná tak do 50 tisic sk bez vnútorného kovového programu, to je na tom to najdrahšie.Treba obehnuť vela firiem aby sa človek zorientoval ,mne robila kuchynu známa firma Filip ale zdá sa,že žijú len z dobrého mena lebo kvalita nebola to,čo propagovali.Veľmi si chvália polsko aj kvalitou aj cenou.Chcela by som ťa upozorniť aby si nebrala spotrebiče od firmy ale si ich kupila v inom elektro obchode lebo mne chceli dať staré spotrebiče za nehoráznu cenu a ked som išla do elektro obchodu , za tú cenu,čo mi vraj oni urobili láskavosť som zohnala úplne nové vychytávky. Nevravím,že všetky firmy sú také ale treba sa stále pýtať a porovnávať,je to niekedy dosť nápor na nervy ale sú to tvoje peniaze ,tak je dôležité aby si bola ty spokojná nie oni. Držím palce vo výbere.
Odpovedať
Článok sa načítava...
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
Profilova fotka
@bibka3 ešte koľko krát to tu dáš
Odpovedať
Profilova fotka
Všeobecné pravidlá fóra . . . 7. Nevytváraj rovnaký príspevok, alebo tému viac krát.
Odpovedať
@cmirko tak je to jasne, vy ste taeda majitelom tej firmy na vyrobu kuchynskych liniek? :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-p
Odpovedať
Profilova fotka
@elenka76 ktorej? mám štyri firmy na výrobu kuchynských liniek. A dve na výrobu truhiel.
Odpovedať
skusim sa prist pozrit aj k vam a ividime, ci prejdete cez sito, kde sidlite?
Odpovedať
Profilova fotka
@catusca varná deska a digestoř taky musí být tam, kde jsou zakreslené? Co třeba dát varnou desku, troubu a digestoř na tu vedlejší=levou stěnu, naproti dřezu a myčce. Horní skříňky nad pračkou, myčkou, dřezem a volnou pracovní plochou bych dala vysoké až do stropu, s tím, že ty nejspodnější kvůli jednodušší manipulaci můžou být výklopné. Stěnu, kde by byla digestoř bych nechala prázdnou. Pokud pošleš detailnější rozměry přímo jen té linky, tak ti to můžu nakreslit.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?