Odporúčame: Modrastrecha.cz Modrykonik.sk Mojasvadba.sk

Ktorá "živá kosačka" je najlepšia?

4. jan 2012  •   •  Otázka  • 
fotoportrét
fotoportrét
1nufak
Registroval sa 14. októbra 2011 na modrastrecha.sk. Pridal 53 príspevkov. Dolné Otrokovce 113, okres Hlohovec.
 Koza, krava, alebo ovca či pštros? Alebo máte lepší nápad? emoticon
4. jan o 13:04  • Páči sa mi to
 Pridaj svoju odpoveď
fotoportrét
fotoportrét
abbeylee
Registrovala sa 7. júla 2011 na modrastrecha.sk. Pridala 584 príspevkov. Petržalka, okres Bratislava.
 koza, zuzitkujes mlieko na dobry syr a mozes darovat niekomu s rakovinou komu je najviac prospesne ...
4. jan o 15:50  • Páči sa mi to
fotoportrét
fotoportrét
banjolin
Registrovala sa 19. februára 2011 na modrastrecha.sk. Pridala 5 príspevkov a 7 albumov. Košice- okolie, okres Košice.
 Koze bolo úplne fuk, že som doniesla z rakúska holandsé tulipány a kolko stáli, to ju trápilo, sviňu jednu, úplne najmenej !
29. jan o 19:55  • Páči sa mi to
fotoportrét
fotoportrét
karamel
Registrovala sa 19. mája 2007 na mojasvadba.sk. Na modrastrecha.sk pridala 25 príspevkov a 6 inzerátov. Stará Turá, okres Nové Mesto nad Váhom.
 ovce
4. jan o 13:23  • Páči sa mi to
fotoportrét
fotoportrét
zuzana17
Registrovala sa 17. apríla 2007 na modrykonik.sk. Na modrastrecha.sk pridala 10 príspevkov a 19 inzerátov. Snina, okres Snina.
 Čo tak kôň emoticon
Z toho čo si Ty uviedol, tak koza emoticon , je nenáročná a zožerie všetko emoticon emoticon emoticon
4. jan o 13:23  • Páči sa mi to
fotoportrét
fotoportrét
petique (27 r.)
Registrovala sa 24. januára 2011 na modrastrecha.sk. Pridala 46 príspevkov a 1 album. Banskobystrický kraj.
  • Už bývam v dome
    Slovensko
 Ja som za ovce...koza naozaj zerie vsetko, ale radsej ma napr. stromceky ako travu. Znami na jar kupia male jahnata, cez leto sa tieto jahnata staraju o ich zahradu a na jesen ich zarezu...viem, je to trosku drasticke. Ale takto to robia kazdy rok.
4. jan o 15:48  •  už býva v dome  • Páči sa mi to
fotoportrét
fotoportrét
eugenie
Registrovala sa 11. januára 2011 na modrastrecha.sk. Pridala 137 príspevkov.
 @1nufak Podla susedov ovecky. Dokonca tu v okoli je firma, ktora kupila tusim 7 oveciek, aby usetrili na koseni velkeho arealu. emoticon
4. jan o 16:07  • Páči sa mi to
fotoportrét
fotoportrét
janula94
Registrovala sa 3. septembra 2008 na mojasvadba.sk. Na modrastrecha.sk pridala 22 príspevkov. Okres Partizánske.
  • Staviam dom
    okres Partizánske
 Ovca, vlastná skúsenosť z vlaňajška, kosili sme iba raz.
4. jan o 16:17  •  stavia dom  • Páči sa mi to
fotoportrét
fotoportrét
katarinka2010
Registrovala sa 25. júna 2010 na modrykonik.sk. Na modrastrecha.sk pridala 1097 príspevkov a 2 inzeráty. Okres Trnava.
 asi ovca..koza skače na stromy, vyskakuje a niči plot a požere aj čo nema
4. jan o 16:25  • Páči sa mi to
fotoportrét
fotoportrét
pocem
Registrovala sa 10. novembra 2010 na modrastrecha.sk. Pridala 3858 príspevkov. საქართველო - თუშეთი.
  • Už bývam v dome
    Brrrrratislava, Slovensko
4. jan o 17:16  •  už býva v dome  • Páči sa mi to
fotoportrét
fotoportrét
janadl
Registrovala sa 20. októbra 2011 na modrykonik.sk. Na modrastrecha.sk pridala 32 príspevkov. Okres Sabinov.
  • Staviam dom
    Slovensko
 koza nám ožrala stromky, ovečky sa nám osvedčili máme 4ks. potom iba zožneme bodliaky ktoré nechali...
4. jan o 19:18  •  stavia dom  • Páči sa mi to
fotoportrét
fotoportrét
lubos99
Registroval sa 30. novembra 2008 na modrastrecha.sk. Pridal 94 príspevkov, 3 albumy a 9 inzerátov. Okres Nitra.
  • Už bývam v dome
    Slovensko
 som zootechnik, takze na 1000% ziva kosacka ovca, pretoze nespasie stromy, iba travu
29. jan o 20:00  •  už býva v dome  • Páči sa mi to
Najprv sa prihlás alebo zaregistruj. Trvá to len chvíľku...
(Zavri tento oznam)