Odporúčame: Modrastrecha.cz Modrykonik.sk Mojasvadba.sk

Kde bývať na Liptove?

18. júl 2011  •   •  Otázka  • 
fotoportrét
fotoportrét
catalin (33 r.)
Registrovala sa 11. septembra 2006 na mojasvadba.sk. Na modrastrecha.sk pridala 2 príspevky. Cork, Írsko.
 Ahojte ludkovia,

mam otazku pre tych, ktori ziju na Slovensku niekde na Liptove. Planujeme tam kupit nehnutelnost a nevieme kam ist, ktore dedinky su vhodne, "mlade", malo ohrozene povodnami a podobne...Radius je velky cca od Kralovej Lehoty po Ruzomberok.poradite mi?
18. júl 2011 o 22:32  • Páči sa mi to
 Pridaj svoju odpoveď
fotoportrét
fotoportrét
marianka_21
Registrovala sa 14. mája 2011 na modrastrecha.sk. Pridala 430 príspevkov.
 My sme sa rozhodli pre Lipt. Peter cca 2 km od mesta Lipt. Hrádok - kompletná vybavenosť. Do mesta sa dá dostať aj pešo za zhruba 10 min. a hlavne výjazd na diaľnicu oba smery - 2 km.
Keďže je to na kopci žiadne povodne nehrozia, blízko všetky lyžiarske strediská, krásna príroda, ...
19. júl 2011 o 10:08  • Páči sa mi to
fotoportrét
fotoportrét
fricko
Registroval sa 11. decembra 2011 na modrastrecha.sk. Pridal 348 príspevkov.
  • Snívam o dome
    Slovensko
 Zdravim myslim ze prilezitosti je mnoho. Mne osobne sa pacia hlavne Liptovske Sliace pretoze je to velka dedina. Mas tu doktora, zubara, zakladna skola od 1r - 9r. , 2x ihrisko, umele ihrisko, 2x mineralny pramen, 2x kostol. Cez kopec sa dostanes do Part. Lupce - teraz sa tam stavia aquapark. Mas blizko do Lucok - kupele. V dedine neziju cigani takze nemas starost zeby tvoje deti chodili do skoly s ciganmi. Priroda je krasna - hlavne v lete. Mas rovnako daleko ku vsetkym lyziarskym strediskam. Je to velka dedina 3850 ludi. Nevyhodou je ze nema kanalizaciu a plyn (ale zase nebudes platit za stocne). Osobne sa mi pacia Lucky ale je to od ruky alebo Lipt. Sielnica -drahe. Lipt. Stiavnica a Ludrova su tiez nie na zahodenie.
24. jan o 11:49  •  sníva o dome  • Páči sa mi to
fotoportrét
fotoportrét
falco2007
Registroval sa 23. apríla 2009 na modrastrecha.sk. Pridal 225 príspevkov a 1 album. Okres Liptovský Mikuláš.
  • Staviam dom
    okres Liptovský Mikuláš
 Na Liptove je všade dobre. Čo sa týka povodne to nikdy človek nevie a veru ani nikde sa nedá presne určiť i keď Liptov až tak aspoň zatiaľ ohrozený nie je alebo aspoň nebol. My staviame v Liptovskom Ondreji, kľud, na kopčeku. Keď máš auto dnes je to jedno. Je to 8km do mesta teda LM alebo LH. Nejaké pozemky sú ešte voľné keby tak.
24. jan o 15:05  •  stavia dom  • Páči sa mi to
fotoportrét
fotoportrét
sue35
Registrovala sa 29. januára 2012 na modrykonik.sk. Na modrastrecha.sk pridala 9 príspevkov. Okres Liptovský Mikuláš.
 ahojte pochadzam z ludrovej žiaľ žiadne pozemky tu nie su a par domov na predaj no zdaju sa mi dost drahe.takze staviame v lipt.matiasovciach.trošku dalej od LM a RK ale autom v pohode. emoticon
23. apr o 19:48  • Páči sa mi to
fotoportrét
fotoportrét
erika_poliakova
Registrovala sa 19. júla 2011 na modrastrecha.sk. Pridala 1 príspevok. Okres Liptovský Mikuláš.
 Dobry den, vcera vecer sa s Vami rozpraval moj manzel o dome v Pribyline, ktory je na predaj. Posielam info zo stranky real.kanc. Dedina ma uzasne okolie/ vstup do Zapadnych Tatier, ticho, cisty vyduch. Je tam skola aj skolka, potraviny, skanzem Liptovskej dediny. Kazdu nedelu sa nieco v skanzeme organizuje/napr. vcelarska nedela, ovciarska nedela. Dedina je 10 km od mesta Liptovsky Hradok. Povodne nie su, ani neboli, v Rackovej doline, cez ktoru tecie Rackovy potok , poza dedinu, ma vybudovany tajch, takze ani nikdy nebudu, inak da sa vidiet, super prechadzka Rackovou dolinou. Viac ma nenapada, co by som este napisala. Ahojte

http://www.topreality.sk/rodinny-dom-hlavna-pribylina-liptovsky-mikulas-rd-v-...
19. júl 2011 o 08:23  • Páči sa mi to
fotoportrét
fotoportrét
lovewood
Registrovala sa 19. februára 2011 na modrastrecha.sk. Pridala 21 príspevkov a 2 albumy. Okres Liptovský Mikuláš.
 my staviame v Jalovci..cca 7 km od LM tesne pod Zapadnymi Tatrami (krasne prostredie, ale domy ani pozemky tam napredaj niesu pokial viem) Ale ludia si pochvaluju aj Ilanovo a Ploštin..dedinky blizko mesta.....Jednoznacne Liptov je nadherny kraj pre zivot (az na pracovne prilezitosti)
20. júl 2011 o 11:27  • Páči sa mi to
Najprv sa prihlás alebo zaregistruj. Trvá to len chvíľku...
(Zavri tento oznam)