Javorová alej na Čiernej vode

ahojte, je tu viac ľudí, ktorí zháňajú info o Javorovej aleji ohľadne pozemkov a tak som založil túto vetvu ;-) Kupujeme tam pozemok a v lete by sme chceli začať stavať. Výhodou tejto lokality je podľa mňa to, že má už všetky IS a začínajú sa robiť okolo ciest obrubníky a dva domy dokonca už stavajú... Ďalšia veľká výhoda je zrážková kanalizácia a tak nemusíte kopať na svojich pozemkoch jamy, kam budete odvádzať vodu zo striech ale ju pekne odvediete mimo pozemok. No asi trochu nepoteším tých, ktorí chcú kupovať pozemok v roku 2012, lebo podľa informácií od predajcu, tak by sa cena mala zvýšiť na cca 94 euro/m2. Pridám aj foto z 30.12.2011. Všetkým prajem pekný deň :-)
Odpovedať
1
2
Profilova fotka
Ďakujem za foto z pozemku, keďže tam nemôžeme chodiť pozerať ako to dokončujú. Keď budeš mať viac fotiek tak pošli. pekný deň
Odpovedať
chystám sa tam zase 12.1. tak nejaké foto prihodím... ;-)
Odpovedať
Ahojte. Ja som tiez kupila pozemok na Ciernej Vode, ale v casti Monarska Alej 2 a teraz na jar by som si tam chcela postavit malicky domcek. S tou vodou som aj ja zvedava, ze ako tam bude. Ked som sa bola pozriet na Javorovu Alej, tak tam neboli urobene absolutne ziadne prace, iba pokosene pole a to ma vtedy dost odradilo, tak som si radsej priplatila na metri a kupila som si v tej 2. a mam tam po ruke aj Tesco, aj Monar. Dajte mi potom vediet, ako sa vam bude pacit. Ja sa najviac bojim tej dochadzky, o ktorej kazdy hovori :-(
Odpovedať
nové foto z 12.1....nech sa páči :-) Inak na stavbe sa robí a práve makali na bočných cestách k pozemkom ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
@pezincanka79 Monar mal pozastavené kolaudácie. Nás odradilo to. či to bola dobrá kúpa sa uvidí za cca 5 rokov :-) pekný víkend porthos - dakujem opäť za foto.
Odpovedať
Hmmm ked ja som tam v lete kupovala pozemok, tak uz bolo vsetko OK a po kolaudacii. Ved uvidim o par rokov, ci to bola dobra investicia. Kedy planuju vam odovzdavat skolaudovane pozemky? aj tebe prajem pekny vikend. pa pa
Odpovedať
Profilova fotka
Rada by som sa zapojila do diskusie:) Tiez sme pozerali pozemky v tejto oblasti a nasli sme pozemky za 72eur/m ale aj za 96eur/m co sa mi zda dost rozdiel. Mate niekto nejake skusenosti s tymi lacnejsimi pozemkami alebo nejake postrehy, ci uz osobne skusenosti? Taktiez by ma zaujimalo za ake ceny sa predavali pozemky v javorovej aleji v roku 2011? Dakujem za kazdu odpoved.
Odpovedať
@w_ee_wee My sme si boli tiež pôvodne vyberať pozemok za 72 eur ale daj si vyhľadať informácie na tomto fore o PH 3 a uvidíš sama, že sa to tam ťahá už niekoľko rokov a mňa to vyslovene odradilo. Mrkni si aj aké majú starosti ľudia v PH 1 a PH 2 a určite ťa to presvedčí o tom, že nie všetko, čo je lacné je aj dobré....Možno ak by ste chceli stavať povedzme za 5 rokov, tak sa všetko utrasie a dostanete aj stavebné povolenie, ale ja tej lokalite neverím. Teraz nám v Javorovej aleji skolaudovali ďalšie siete a komunikácia s firmou DIMBURG, ktorá to celé zastrešuje je ozaj fajn a poslali mi aj aktuálny stav všetkých IS k 6.2.2012. Inak my sme ešte stihli kúpiť pozemok za 88 eur/m2 a je vec developera, že prečo to zvýšil na 96 eur. Asi preto, lebo už sú skutočne vybudované všetky siete a tým aj hodnota je vyššia. Držím palce, aby ste sa správne rozhodli ;-)
Odpovedať
V pondelok som bol na kontrole ;-) v JA a s potešením som videl, že už stoja lampy verejného osvetlenia a zavážajú nižšie položené pozemky, aby boli na rovnakej úrovni ako cesta. Vjazd od hlavnej cesty k pozemkom je prehradený a myslím, že to súvisí s dažďovou kanalizáciou. Prihodím dnes aj fotky...
Odpovedať
foto z pondelka ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
preco neskusite maly raj ?
Odpovedať
Profilova fotka
@katynka10 si trochu mimo temy ;-) @porthos spominal si, ze ceny pozemkov v Javorovej Aleji sa maju v tomto roku zvysovat... nevies, ci je to uz tak?
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
@bibi78 áno ceny sa zvýšili, aj keď nechápem prečo. Aj keď určite by sa dalo niečo zjednať. Bola som tam v stredu, robotníci makajú na rigoloch, vyrovnávajú terén, sú osadené pouličné lampy a cesty v niektorých úsekoch pripravené na zaliatie poslednej vrstvy.
Odpovedať
@bibi78 ...to či sa ceny budú zvyšovať nepredpokladám ale nie som ich agent 8-) , takže neviem. Najlepšie je sa spýtať pani Valentovej, ktorá je predajca pozemkov a vie o tom asi najviac...pekný deň.
Odpovedať
Profilova fotka
@porthos ja som sa len tak informativne. celkovo ma zaujima, ako reaguju predajcovia pozemkov... kedze sme este stale vo faze "kupujeme"... @lucinka33 tak to ani ja nechapem, pozemkov je nenormalne vela, v momentalnej situacii sa mi zda zvysovanie cien dost neekonomicke... =-)
Odpovedať
Profilova fotka
@bibi78 stoja si za tým, že maju najlepšie pripravené pozemky v CV. Žiaľ mnohí vidia iba cenu, lenže kúpou nič nekončí... Na jar pôjdu určite dole, to bola asi nejaká zimná "akcia"
Odpovedať
ahojte pridávam fotky z 23.3. dokončuje sa elektrika a jej kolaudácia bude 3.4. :-) :-) :-) Potom by podľa pani zo stavebného úradu nemalo nič brániť vydávaniu stavebných povolení... ;-) No a bude treba ešte dokončiť cesty...
Odpovedať
ahojte..mové fotky zo včera, t.j 3.4. Včera prebehla úspešná kolaudácia elektriny v Javorovej aleji a robotníci makajú na vyrovnávaní terénu a valcovaní cesty. Podľa developera bude cesta hotová do konca apríla a riešia sa chodníky okolo ciest a tvorba zeleného pásu medzi chodníkom a cestou, na ktorý vysadia javory :-) Mám z toho celého dobrý pocit ;-) Len tak ďalej 8-) 8-) 8-)
Odpovedať
ahojte, aj my by sme radi kúpili pozemok v tejto lokalite. Boli sme sa pozrieť aj v Javorovej aleji, velmi nás potešilo, ze tam robia aj dažďovú kanalizáciu, lebo s týmto je na CV naozaj problém. Jediné čo nás odrádza je škola, keďže máme dve malé deti. Počula som, že na Čiernej Vode je veľký problém, umiestniť deti do ZŠ. Starosta obce Chorvátsky Grob má v pláne dať postaviť ZŠ priamo na Čiernej Vode, ale chýbajú fin. prostriedky. Inak boli sme pozriet aj Malý raj, ale zdvihli ceny na 99 eur/m2, vraj tých 88/m2 bola zimná akcia. Nerozumiem tomu, pritom majú ešte veľa pozemkov nepredaných.
Odpovedať
@fedorka Ahoj, tak s tou školou máš zatiaľ pravdu, aj keď je to pre obec priorita č. 1 a určite si čítala článok o škole na úvodnej stránke obce http://chorvatskygrob.sk/. My tam stavať ideme a čakáme už len na stavebné povolenie. Tiež máme školáčku a zatiaľ ju asi umiestnime do ZŠ vo Vajnoroch, kde chodí asi 100 detí z Čiernej Vody a potom ju premiestnime do novej školy (ak ju medzičasom postavia ;-) ) Inak s cenou pozemkov je to asi tak, že čím je viac ukončená realizácia IS, tak tým sa aj cena tomu úmerne zvyšuje. Takže nepredpokladám, že by sa cena niekde znížila aj v tom kontexte, že sa má vybudovať tá infraštruktúra centra Čiernej Vody a to určite poženie ceny hore. :-|
Odpovedať
@porthos Ahoj, ano ten článok som čítlala. Viem, že deti z Čiernej Vody navštevujú ZŠ vo Vajnoroch, ale mám informáciu od rodičov, ktorí majú tento rok školopovinné detí, že Vajnory už príjimať deti z Čiernej vody nebudu :-( Ak by som mala chodiť autom a voziť deti do školy do Chorvátskeho Grobu a pracujem v BA, tak je to dost od ruky. Tak , nech Vám tá Vaša stavba ide od ruky :-)
Odpovedať
ahojte aj ja rozmyslam o kupe pozemku.. ale strasne váham či to stihnut do konca maja alebo az po lete. Neviete okolko by mali ist ceny vyssie ???
Odpovedať
lumi712...ahoj ja si myslím, že keď k 31.3. ceny nedvihli, tak ich nedvihnú ani teraz. Zaručiť ti to však nikto nemôže a myslím, že ti to ani oni sami nepovedia. Veď skús zavolať na kontaktný telefón p. Valentovej. Inak bol som sa tam vo štvrtok pozrieť a stavbyvedúci mi vravel, že od pondelka idú betónovať cesty (čakali až sa ochladí) a pokladať zámkovú dlažbu na chodníky a prechody pre chodcov...myslím, že do konca mesiaca by to malo byť hotové ;-) Teda dúfam...
Odpovedať
...tak začali konečne betonovať komunikácie a skolaudovali elektrinu ;-) pridávam aj zopár fotiek z dneska :-) :-) :-) Od pondelka vydávajú stavebká...
Odpovedať
Profilova fotka
@porthos konečne :-D
Odpovedať
@w_ee_wee Nie vždy treba hladieť na cenu. Pozera li sme veľa lokaliť v úseku Čierna voda ale to ako to je na Javorovej Aleji nenájdete nikde. V prvom rade lokalita, veľmi dobré remeselné vyhotovenie, výškopis, dažďový kanál, veľkosť pozemku ..... a xy výhod. Prešli sme si toho veľa aj obtelefonovalirealitky ale prístup realitnej kancelárie priam ukážkový a férový. Neľutujeme, že sme zaplatili viacej za pozemok a tešíme sa na prvé výkopy.
Odpovedať
@katynka10 Nazval by som to v skratke "veľa problémov"
Odpovedať
to vysoké napätie v pozadí vyzerá naozaj fantasticky , leukémia typujem tak do dvoch rokov
Odpovedať
@forerunner ...prosím ťa nestraš ľudí ;-) a tipuje sa (nie typuje) Inak to vysoké napätie je v úplne inej časti mrkni si mapu... Ozaj developer končí tento týždeň s betonovaním ciest v celej lokalite a ide začať posledný úsek a to je príjazdová cesta do Javorovej aleje od hlavnej cesty. Od 1.6. znížili ceny niektorých pozemkov http://www.javorova-alej.sk/stavebne-.... Pekný deň všetkým. :-)
Odpovedať
1
2
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?