Hrnce Zwilling twin nova. Používa ich niekto?

Máte niekto tieto hrnce, používate na indukčnej doske?
Odpovedať
teraz som pozrela tescomu a ma neporovnatelne ceny s zwilling,
Odpovedať
ahoj, ja som prave zwilling kupila a dnes som na nom varila.....mam tiez indukciu...a v pohode... inak pouzivam tescoma home profi.... hrnce su porovnatelne dokonca im sedia navzajom aj pokrievky ;)
Odpovedať
ahoj, aj my sme ich kupili teraz v akcii, co ma Billa. Mame aj Tescoma hrnce, ale musim povedat, ze Zwilling su omnoho lepsie a kvalitnejsie.
Odpovedať
vyhodou tescoma home profe je aj ze sa daju dat do rury na pecenie, lebo nemaju sklenenu pokrievku... zwilling so sklenenou do rury nesmie...
Odpovedať
V Tescu som si v sobotu kúpila nové Tescoma Triumph za cca 80 € :-) :-) :-) Sú nerezové so sklonerezovou pokrievkou ;-) ;-) V tescome sú za 138 € , no nekúp to :-) :-) :-) http://www1.tescoma.com/sk/shopsk/scr...
Odpovedať
Profilova fotka
ahojte:-) aj my ich máme doma a máme indukciu. môžem ich porovnať s tescomou (BTW s ňou som bola spokojná, ale v umývačke mi stále v rúčkach zostávala voda :-( a to nám šlo strašne na nervy) a tak sme si teraz kúpili zwilling a sme totálne spokojní. sú naozaj o dosť epšie ako TS...:-)
Odpovedať
superstar, videla som ich v letaku, su na induknu dosku? kupila som dnes jeden zwilling v bille, ale neskusala som este na starom sporaku.
Odpovedať
daniela6 a to mas aku tescomu? Urcite nie home profi, tam nema kde zostat voda v ruckach...je aj ina etscoma na idnukciu?
Odpovedať
Tiez sme si z Billy zaobstarali hrnce Zwilling a mozem potvrdit, ze pokial sa drzite rady ako napr. nesolit vodu, kym je studena ale az pri zovreti, su super. Ziadne flaky apod.
Odpovedať
Profilova fotka
saeda_no mi máme tulipy, ale pozor. len tá novšia séria je na indukciu. predtým sme mali tiež tulipy, ale museli sme ich vymeniť, lebo nefungovali na indukciu. no a tie sú síce fajn, ale majú také "macaté" rúčky a v nich zostáva voda :-(
Odpovedať
daniela6 uz viem, ktore....tam sa dostava voda aj pod gombik pokrievky, ze? to by ma fakt stvalo.... my mame zwilling a aj TS ...tu je foto...su fakt porovnatelne s zwillingom, hoci nemaju taku lesklu upravu
Odpovedať
Profilova fotka
saeda:-) ja som si tie tupily sama vybrala, lebo som chcela pevnejšie rúčky, ale uz pri starej umývačke sa mi to neoplatilo :-D tak sme si ich doplnili hrancami zwilling a používame oboje. ale tie zwillingy radšej :-D a ten vchnák napokreivke už ani neriešim :-) to by bola maličkosť oproti tým "fajným" rúčkam. skrátka tescomácki návrhari myslia na všetko.
Odpovedať
Článok sa načítava...
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?