Odporúčame: Modrastrecha.cz Modrykonik.sk Mojasvadba.sk

Hlavná terasa, záhrada súčasne s hlavným vchodom do domu

30. jan 2012  •   • 
fotoportrét
fotoportrét
misha079
Registrovala sa 7. januára 2012 na modrastrecha.sk. Pridala 63 príspevkov. Okres Bratislava.
  • Staviam dom
 Ahojte. Chcem sa poradiť, resp. je tu niekto, kto umiestni -l odsadil dom od prijazdovej cesty dozadu a hlavnu zahradu, resp. terasu ma pred domom, tzn. nie tak ako je klasicky, ze predzahradka, dom a zahradka? ospravedlnujem sa, ak to vysvetlujem ako tatar, ale lepsie to popisat neviem. Ak ano, rada by som pocula nejake pozitivna, pripadne negativna. Kedze sme chceli vyuzit juznu zahradu a vstup mame zo severu sme to takto spravili, ale velmi som sa s tym nestretla, tak ma zaujima, ci s tym mate niekto skusenosti... dakujem za pripadne podnety, resp. pripomienky... m.
30. jan o 22:25  •  stavia dom  • Odpovedz  • Páči sa mi to
 Pridaj príspevok
fotoportrét
fotoportrét
madein1974
Registroval sa 19. marca 2011 na modrastrecha.sk. Pridal 490 príspevkov.
 My tak mame... ale sme na kopci a pred domom je to zterasovane... zahrady/terasy este nemame dorobene.
31. jan o 00:12  • Odpovedz  • Páči sa mi to
fotoportrét
fotoportrét
atlaska
Registrovala sa 13. marca 2008 na modrastrecha.sk. Pridala 1526 príspevkov.
 su take aj cele ulice ked su takto orientovane, u nas bud maju plne ploty, tehla, drevo,alebo tak posadene kriky a stromy ze maju vlastne pekne plne zelene ploty, ak je mala ulica bez velkej premavky v pohode.
31. jan o 08:21  • Odpovedz  • Páči sa mi to
fotoportrét
fotoportrét
kaiak (33 r.)
Registrovala sa 27. januára 2010 na modrastrecha.sk. Pridala 336 príspevkov a 2 albumy. Žilina, okres Žilina.
  • Staviam dom
    Hôrky, okres Žilina
 ja to tak nemam, ale maju to tak nasi susedia a je to velmi pekne...zahradu uz maju zabyvanu, takze ten domcek tam vyzera fakt ako zasadeny, jazierko, oddychove zony s lavickami...okrem toho by som ako vyhodu videla aj v moznosti pekne presvetlit vstup do domu zaujimavymi dvojkridlovymi dverami v style stredomoria, alebo..neviem,a si moc vymyslam, ale isto to ber ako pozitivum. My mame vstup z tmaveho severu a z tej casti aj dom vyzera najhorsie, tak to ma netesi...
31. jan o 13:12  •  stavia dom  • Odpovedz  • Páči sa mi to
fotoportrét
fotoportrét
misha079
Registrovala sa 7. januára 2012 na modrastrecha.sk. Pridala 63 príspevkov. Okres Bratislava.
  • Staviam dom
 @kaiak takto som sa na to nikdy nepozerala emoticon)) dakujem za povzbudivy nazor .-))
12. feb o 22:04  •  stavia dom  • Odpovedz  • Páči sa mi to
fotoportrét
fotoportrét
misha079
  • Staviam dom
 @madein1974 nemas niekde foto?
12. feb o 22:06  •  stavia dom  • Odpovedz  • Páči sa mi to
fotoportrét
fotoportrét
misha079
  • Staviam dom
 @atlaska sme slepa ulica, tak snad to bude v pohode... snazim sa stale samu seba o tom presvedcit emoticon))))))
12. feb o 22:07  •  stavia dom  • Odpovedz  • Páči sa mi to
fotoportrét
fotoportrét
madein1974
Registroval sa 19. marca 2011 na modrastrecha.sk. Pridal 490 príspevkov.
 @misha079 no cosi najdes v mojom albume... no ako hovorim, este to neni dorobene, ani plot este neni komplet...
12. feb o 22:11  • Odpovedz  • Páči sa mi to
fotoportrét
fotoportrét
kochlik
kochlik
PRO

Záhrada a všetko čo s ňou súvisí - Okres Bratislava
2

“Na facebooku prebieha súťaž o kvetináč. Stante sa fanúšikom Kochlika, laikujte a vyhrajte.”
(Pred 2 mesiacmi)

oživiť to kvetináčmi - pozri f.kochlik
21. mar o 13:31  • Odpovedz  • Páči sa mi to
fotoportrét
fotoportrét
zzuzzik
Registrovala sa 14. januára 2009 na modrykonik.sk. Na modrastrecha.sk pridala 119 príspevkov.
  • Staviam dom
    Slovensko
 Aj my to tak budeme mat terasu pred domom. Ja si osobne myslim, ze je to este aj krajsie. Je to rozhodne zaujimave a ine.
21. mar o 13:41  •  stavia dom  • Odpovedz  • Páči sa mi to
fotoportrét
fotoportrét
katarinka16
Registrovala sa 6. februára 2011 na modrastrecha.sk. Pridala 126 príspevkov. Okres Senec.
 my budeme mat presne ako ty pises, ze dom vzadu a dvor smerom do ulice, resp. aj terasu do ulice (zatial ale postavene nemame).. vyhovovalo nam to z hladiska svetovych stran a slniecka, hoci mame frekventovanejsiu ulicu.. uz vyse roka sledujeme aky je pohyb aut a veci s tym suvisiacich a najhorsie je to cez pracovne dni doobeda (ale to sme aj tak v praci ).. plot od ulice davame plny (take tie betonove tvarnice-budeme sa to snazit nejako odhlucnit).. terasu sme chceli vzadu za domom, ale tie svetove strany a okolita vystavba by nam to len komplikovala (sused ma poschodak a ten by nam tienil..)
21. mar o 13:57  • Odpovedz  • Páči sa mi to
fotoportrét
fotoportrét
marisha1982
Registrovala sa 29. októbra 2008 na modrastrecha.sk. Pridala 50 príspevkov. Nitra, okres Nitra.
  • Staviam dom
    Nitra
 ja by som ako pozitivum brala aj pocit vacsieho sukromia v izbach, ktorych okna smeruju do ulice.
21. mar o 16:42  •  stavia dom  • Odpovedz  • Páči sa mi to
Najprv sa prihlás alebo zaregistruj. Trvá to len chvíľku...
(Zavri tento oznam)