Odporúčame: Modrastrecha.cz Modrykonik.sk Mojasvadba.sk

Čo si myslíte o tejto posteli?

1. feb 2012  •   • 
fotoportrét
fotoportrét
verawlad
Registrovala sa 15. januára 2012 na modrastrecha.sk. Pridala 20 príspevkov. Okres Košice.
 Pri hladani postele som narazila na tieto dva modely, zatial su mojimi favoritmi - Stilo a Verso. Su vyrobene z kaucukoveho dreva zevraj. Mate s nim niekto skusenosti? Podla netu by malo mat podobne dobre vlastnosti ako dubove. Cena je relativne nizka, preto sa aj bojim, ci v tom nebude nejaka habadura. Co myslite? Zhanam inak drevenu postel na vyssich nozkach (bez stlpikov a len zahlavie za hlavou, pri nohach nie), aby mi pod nu vosli nejake odkladacie boxy a aby to dychalo... Vyssiu ako obycajne. Neviete mi poradit, kde taku zohnat? Dakujem.
1. feb o 19:59  • Odpovedz  • Páči sa mi to
 Pridaj príspevok
fotoportrét
fotoportrét
meamea (34 r.)
TEAKOVÝ NÁBYTOK
Michaela Makarovičová PRO

Interiér - stolárske dielne, nábytok - Okres Žilina
66
 @verawlad nasla som Verso ale ta je vyrobena z drevotriesky - ceresna... ziadny masiv a Stilo je tiez v odtieni antickej ceresne ale hovoria ze je to kaucukove drevo - to sa mi naozaj nezda... Aby si mala istotu co objednavas, odporucam zmluvu o dielo, kde je presne klasifikovany material, z ktoreho je nabytok vyrobeny. My to tak robime a nas nabytok opisujeme ako "celomasivny teakovy nabytok" takze je jasne ze je to masiv 100% teak a nie len imitacia.
2. feb o 10:58  •  už býva v dome  • Odpovedz  • Páči sa mi to
fotoportrét
fotoportrét
imro7765
Stolárstvo Imrich Zelezník
imrich železník PRO

Interiér - stolárske dielne, nábytok - Okres Bardejov
 dobry den som stolar a vyrabam aj postele mozte si pozriet fotky . to je aka relativne nizka cena kaucukovej postele ?? a co sa tika toho teaku tak tam sa tie ceny tiez velmi na nizkej urovni nepohybyju samozrejme zalezi aj na zlozitosti postele.
13. feb o 20:35  • Odpovedz  • Páči sa mi to
fotoportrét
fotoportrét
pocem
Registrovala sa 10. novembra 2010 na modrastrecha.sk. Pridala 3858 príspevkov. საქართველო - თუშეთი.
  • Už bývam v dome
    Brrrrratislava, Slovensko
 @verawlad tu som videla ponuku v zľavách : Luxusná manželská postel z masívu teraz -200 €..za 341€. http://zlavy.nnn.sk/deals/manzelske-postele-zlava
13. feb o 21:10  •  už býva v dome  • Odpovedz  • Páči sa mi to
Najprv sa prihlás alebo zaregistruj. Trvá to len chvíľku...
(Zavri tento oznam)