Odporúčame: Modrastrecha.cz Modrykonik.sk Mojasvadba.sk

Čo je podľa katastra "dostavaná stavba"?

14. jan 2012  •   •  Otázka  • 
fotoportrét
fotoportrét
anielik
Registrovala sa 9. septembra 2006 na modrykonik.sk. Na modrastrecha.sk pridala 17 príspevkov a 8 albumov. Okres Bratislava.
  • Staviam dom
    okres Senec
 Dobry den, prislo mi z banky, ze som pri vycerpani uveru mala dolozit "aktualny LV so zapisom dostavanej stavby", co to znamena? To je skolaudovana stavba s popisnym cislom? alebo nieco ine?

Dakujem emoticon
14. jan o 17:55  •  stavia dom  • Páči sa mi to
 Pridaj svoju odpoveď
fotoportrét
fotoportrét
mariand
Registroval sa 7. novembra 2011 na modrastrecha.sk. Pridal 31 príspevkov. Pravenec, okres Prievidza.
 nasiel som na nete nieco, skus si to pozriet: http://www.ecodom.sk/variant_A.pdf, podla toho mi to vychadza, ze by to mal byt hotovy, dokonceny dom
14. jan o 20:51  • Páči sa mi to
fotoportrét
fotoportrét
ferka511
Pôžičky pre živnostníkov, podnikateľov bez dokladovania príjmu len Bratislava
PRO

Služby - architekti, projektanti, dizajnéri a znalci - Okres Bratislava
1
 Skolaudovaná stavba daná do užívania a nový geometrický plán so zakreslenou dokončenou stavbou geodet dá na kaster. Všetko Ti povedia na stavebnom úrade.
15. jan o 13:03  • Páči sa mi to
fotoportrét
fotoportrét
malydom
Registroval sa 12. októbra 2010 na modrastrecha.sk. Pridal 359 príspevkov.
 skolaudovana stavba ..... ak uz mate zapisanu na LV rozost. stavbu - co myslim ze mate ked ste brali uver, tak ak ste odvtedy nezmenili vonkajsi podorys stavby tak novy GP nepotrebujete, bude vam stacit cestne prehlasenie ze sa podorys stavby nezmenil. no a treba kolaudacne, listinu o prideleni sup. cisla a ist stym na kataster. na zaklade toho vam zmenia na LV rozostavanu stavbu na rodinny dom no a potom stym do banky.

PS: geodet nenosi geometricke plany na kataster - geodet ich vyhotovuje a da ich zakaznikovi ktory si ho potom s prislusnymi listinami zanesie na kataster - ak sa teda zakaznik nedohodol inak s geodetom - ale je to sluzba naviac.
15. jan o 16:55  • Páči sa mi to
Najprv sa prihlás alebo zaregistruj. Trvá to len chvíľku...
(Zavri tento oznam)