Komu dať postaviť dom na kľúč v Bratislave?

Profilova fotka
Akurat sme kupili pozemok v okoli BA a chceli by sme dom na kluc, nizkoenergrticky, podkrovny (projekt uz aj mam, teda zatial len cez net) ale neviem zatial kto mi ho postavi :-( . Nemate niekto skusenost? A taktiez ako je to s papiermi? Najradsej by som chcela stavebne povolenie, stavbu, kolaudaciu a vseeetko od jednej fy. Ide to?
Odpovedať
@lienka6246 ..takých firiem je.... :-D
Odpovedať
@lienka6246, ahoj, nam stavia tato firma http://www.stav-deko.wbl.sk/Kontakt.html, najprv sme boli dohodnuti na hrubu stavbu, potom robili aj interier, teraz finisuju s interierom a zacali exterier... sme spokojni, hoci mame casovy sklz oproti povodnej dohode, ale nie nejako dramaticky... chceli sme sa stahovat v septembri.. ale jul bol zly nedalo sa velmi robit vonku a navyse ochorel stavbyveduci... povolenie sme kupili uz s pozemkom lebo zial bol aj s projektom a uz realizovanou platnou, papiere ku kolaudacii od kominara, plynara... doda nas stavbyveduci... to budeme robit tak pol na pol asi, nieco zabezpeci on a nieco my (napr rozbor vody..)
Odpovedať
@lienka6246 to je sice pekne, ze chces stavat ND ale treba si najprv vybrat ci to bude murovana stavba alebo montovana, pretoze vecsinou sa firma zaobera len jednym sposobom. Co sa tika vyberu je pomerne siroky, tu sa to prebera min raz za tyzden, takze treba si pozriet starsie prispevky
Odpovedať
Profilova fotka
@cubicomp dakujem, ja som tu upne nova, ale pozerala som ze uz sa o tom debatilo, tak kunem :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@dedian dakujem za tip, pozrem sa :-)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?