Búranie

Dobrý večer, prosím poraďte firmu na zbúranie starého domu na komplet, najlepšie vlastná skúsenosť. Niekto seriózny. Stredné Slovensko. Vopred ďakujem za ponuky. 🙂
Odpovedať
dobrý rada by som sa opytala ci ste nasli niekoho na buranie starého domu. budeme potrebovat asi podobne sluzby a rada by som vedela ako to dopadlo u vás kolko to asi stojí a ako dlho treba vybavit povolenie a podobne.
Odpovedať
FB, Bazos a nájdu sa. Len pozor na recykláciu. Jedna tona zmesového odpadu stojí aj 130€!
Odpovedať
Ano odpad a jeho odvoz je velmi velka polozka, na to pozor…
Odpovedať
@skpeter a vies mi povedat kolko stojí asi tak zburanie stareho domu - viem zalezi to od toho kolko hodin tam budu musiet byt - rodiny dom jedno vyvysene poschodie a podpivniceny len pod jenou izbou prakticky.
Odpovedať
@popeye22 zalezi v akom je stave a co chcete vsetko zburat. My sme dom cely vypratali. Chalani rozobrali strechu (nechali si plech), vybrali okna (tie som potom predal za 300) potom sa s tym 1 den hral 40t bager a 8 kolesove nakladiaky vozili sut na skladku. Vyslo to 7 tisic celkovo. Bol to 1 podlazny dom 90m2, pricom zaklady sa vytrhali zo zeme a pivnica sa zasypala... Za skladku sme platili vela. Kebyze to robim druhykrat tak si zozeniem niekoho kto tu sut vezme na nejaky zasyp alebo co. Jediny problem je ze (v nasom pripade) to boli casto pomerne velke kusy betonu. Bez nebezpecneho odpadu, no kde-tu bol nejaky polystyren a pod. Teda treba to dobre vybavit, zohnat niekoho rozumneho a potom to pojde.
Odpovedať
@igor256 vdaka za odpoved.
Odpovedať
"Kebyze to robim druhykrat tak si zozeniem niekoho kto tu sut vezme na nejaky zasyp alebo co." Roky to tak fungovalo a každý si navzájom pomohol. Teraz sa však môže úplne náhodou vyskytnúť nejaký premotivovaný chmuľo (čo nenávidí alkohol, pije len čaj a chodí vo vyťahanom svetri na bicykli), narobí fotky a podá trestné oznámenie za "nepovolené skladovanie stavebného odpadu". Potom je z toho ťažko sa vyvliecť. Preto myslite aj na to a majte nejakú ochranu v zálohe pred takými magormi...
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?