Akú umývačku riadu preferujete?

Aky mate nazor a skusenosti s umyvackou riadu. Popripade, aku znacku preferujete.
Odpovedať
tak my nasu umyvacku riadu sme milovali :-) len sa pokazila hnusoba mali sme znacku whirpool a oprava by stala viac ako nova... cize sme 2mesiace bez umyvacky riadu
Odpovedať
Profilova fotka
Pre mňa umývačka znamená veľmi. Neviem si už bez nej predstaviť.. Ja to porovnám s pračkou, to znamená to isté.. Či prať šaty v rukách alebo umývať riad ručne.. Teda je to veľká pomoc, hlavne čo sa týka času. Riad mi umyje pekne a ešte ktomu ho aj vyleští. My máme Baumatic, tak hovorím, my sme maximálne spokokojní...
Odpovedať
Ahoj no ja umyvačku riadu nemam ale tiež by som ju chcela :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Ahoj i já se přidávám jen a jen z pozitivním ohlasem. ;-) Myčku používám už několik let, mám značku Bosch a jsem velmi spokojená. nejenom proto, že kuchyn vypadá stále uklizená, vždycky to nahážeš dovnitř a na noc to zapneš a ráno vyndáš, ale je to i levnější než když vyplincáš hectolitre vody při ručním myti. A to nemluvím o utírání, mokré lince :-) Myčká nám funguje už několik let a nikdy jsme s ní nemali žádné problémy. Takže vřele doporučuju.
Odpovedať
Profilova fotka
my mame tiez umyvacku riadu, nedam na nu dopustit, je to uzasna vec. Mame tiez znacku Baumatic. :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Ahoj,tak ani ja nedam dopustit na umyvacku ;-) ,my mame znacku Ardo a som spokojna ale myslim si ze zalezi aj na prostriedkoch ktore budes davat do mycky ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
A u nas doma som umyvacka riadu JA. :-D
Odpovedať
Profilova fotka
No to je pravda na tých prostriedkoch, somat mi tak pekne nevyleští a ani nedobre umyje veľké hrnce, spokojná som iba s calgonitom
Odpovedať
ahojte no aj my máme umývačku riadnu, a je to veru super pomoc. v kuchyni mám vždy naoko čisto, lebo všetko riad je ukrytý dnu v umývačke. je tu super, ked sa naplní iba zapnem gombík a vu a la, všetko čisté...je to veľká pomoc. umýva to super aj riadne špinavé hrnce, čo by som nikdy nepovedala, dokonca aj striebro pekne vyleští. ale tuším to záleží aj od prostriedkov, aké sa tam dávajú. teda my používame soľ, leštidlo, vône zn. Denk mit z DM a tablety alebo prášok Calgonit. teda, ja by som ju už z domu nedala.a vraj to šetrí aj vodu, na jedno umytie cca 13 l vody
Odpovedať
Profilova fotka
vlastulka somat nie je dobry??tak ho ani kupovat nebudem,ja som spokojna s calgonitom a aj tesco tablety su dobre
Odpovedať
My máme umývačku Elektrolux, som veľmi spokojná a používam prášok calgonit aj leštič od calgonitu. :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Já stále používám Calgonit a ten je super. Ted jsem dostala od svokry za velkej balík :-( Somatu a jsem nespokojená. Nádobí má takovej povlak na vrchu když ho vyndavám a ani mi to nevoní. Taky občas jednou za tři měsíce používám čistidlo na myčku, a to to krásně umyje, vyleští a provoní vevnitř.
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
ja sa pridam , kedze do teraz som piekla tak umyvacka mi teraz ide a ja si tu mozem s vami popisat :-D , je to velmi dobry pomocnik v domacnosti a rucne tak nikdy riad neumyje ako v nej a hlavna pohare su pekne leskle ja mam bosch , a dobry je len calgon lacnejsie su o nicom su potom len fleky aspon ja som mala taku skusenost ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
my mame bosch a je super ;-) setri energiu aj vodu,to hlavne, ja osobne nadam na mycku a susicku dopustit, hlavne popri malom babe a teraz tiez...
Odpovedať
Charlinka, ako sa volá to čistidlo na umývačku? Ani som nevedela, že niečo také existuje.
Odpovedať
Whirpool a Calgonit... ...ale hrnce a podobne umývame ručne, do umývačky dávame len taniere a poháre, hrnčeky a príbory :-)
Odpovedať
Profilova fotka
nam sa napr. pribor trochu hrdzavie aj vam? :-S
Odpovedať
Profilova fotka
bríluxina je to od značky Calgonit ;-) Je to lahvička,v modrém balení, seženeš to normálně v obchodě, asi 200 ml, zapichneš to do dolního šupliku a pustíš myčku na celý program. Fakt to krásně odmastí, vyleští celou myčku a i trubky a krásně provoní.
Odpovedať
Charlinka, ďakujem, pojdem si to kúpiť. :-)
Odpovedať
manzel tvrdi, ze vraj ako plechy a hrnce neumyje poriadne.Ma na mysli napr.pripalene plechy v rure napr.od masa. Inak, vdaka vam zienky ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
ja som napr. s tabletami Somat velmi spokojna, nevidim rozdiel medzi Somatom a Calgonitom. Akurat take lacne neznackove tablety nam neumyvaju dobre riad. Pouzivam pri tom aj sol a lestidlo, tie z DM znacka Denk mit, no tablety radsej kvalitnejsie. A dobre umyvaju aj velmi spinave hrnce, este ich aj vylestia.. :-D nam pribor nehrdzavie, ale niektore noze ano, aj napr. sitko a struhadlo.. vsetko vlastne, co nie je z nereze, ale z ineho kovu. A nesmu sa tam davat hlinikove veci, tie tak zcerneju.. Raz som tam omylom dala pucitko na cesnak, tak som ho musela strasne dlho drhnut, kym sa dalo pouzit :-| :-D
Odpovedať
Profilova fotka
velky plech sa mi do mycky ani nemesti bo mam malu mycku ale maly plech mi pekne umyje ale stalo sa aj take ze hrniec neumylo pekne ale to je len raz za cas ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
Já když je něco připečené tak to jenom hubkou ručně trošku ošmidlám a tak to tam dám. Asi spíš jen pro jistotu. Ale ani plech nedávám, nevejde se mi. ale kolikrat jsem tam dala třeba to železný co je na plynáku a krásně se to umylo. Struhadlo mi taky zrezavělo, ale příbory ne ;-) Junovka...tak manželovi vyřid at si to nádobí ručně myje sám :-) opravdu se to vyplatí, ale i finančně, stačí si propočítat vodu a hlavně časově. Kočky a jaký program používáte prumerně? Já na 60 stupnu a všechno je krásně umyté.
Odpovedať
Profilova fotka
hrnce umyva v pohode, len fakt velmi zriedka sa stane, ze tam ostane nejaky zvysok, ale to musi byt velmi prilepeny.. aj mensie plechy, ktore mi vojdu do umyvacky tak pekne umyje.. ;-) Ja mam napr. nerezove hrnce Tescoma, kym sme nemali umyvacku, tak prestali mat lesk a boli take nejake zasednute, ci ake, no po par umytiach v umyvacke su stale ako nove.. x-)
Odpovedať
Profilova fotka
ja do mycky davam vsetko aj stetec ked potieram kolaciky, potom som teraz dala aj vykrajovatka na kolaciky plechy , hrnece pripalene :-D mne to stale umylo, akurat nedavam teflonove panvice sa bojim ze by mi to poskriabalo :-S
Odpovedať
Profilova fotka
charlinka, na nasej umyvacke sa neda volit teplota, len program, pouzivame asi najviac ten najdlhsi, trva cca dve hodiny, no ked je menej riadu, alebo tam nie su hrnce alebo velmi znecistene riady, tak len rychly hodinovy
Odpovedať
Profilova fotka
ja davam aj teflonove panvice, krasne ich umyje.. ved co by ti ich tam poskriabalo? Viac ich poskriabes pri rucnom umyvani ;-)
Odpovedať
Ja používam program čo má studené predmytie, potom umývanie na 55 stupňov no a potom to 2 krát opláchne a vysuší. :-) a mám to takisto čisté :-)
Odpovedať
ahojte, my mame tyzden novu mycku, predtym som mala len v praci.Je to super ;-) Mame AEG-Electrolux a tablety sme nakupili vic druhov, ze poskusame 8-) zatial pouz.Calgonit quantum a krasne mi vsetko umyla a vylestila, nepotreovala som ziadny pridavok soli ani lestidla ;-) dokonca aj hrnceky, co boli roky cierne zvnutra od cier.caju, co pije manzel umyla uplne do biela :-)
Odpovedať
Jul, hrdzaveli - kým sme nemali tie čo sú určené aj do umývačky riadu ;-)
Odpovedať
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?