Odporúčame: Modrastrecha.cz Modrykonik.sk Mojasvadba.sk

Ako sa osamostatniť pri celkovom príjme 900 eur?

28. jan 2012  •   • 
fotoportrét
fotoportrét
tom802
Registroval sa 28. januára 2012 na modrastrecha.sk. Pridal 10 príspevkov. Okres Trenčín.
 Ahojte.Som tu nový a chcel by som sa s vami poradiť.S priatelkou sme spolu 3,5 roka s toho 3 roky spolu bývame u jej rodičov.Chceli by sme sa uz konečne osamostatnit no nevieme ako nato.Keďže sme obaja z dediny bývanie v nájme nepripadá do úvahy.Obaja pracujeme no nás spolocny prijem je menej ako 900 eur.Poprosil by som vás o nejaké rady,nápady ako byť konecne sami.budem vdacny
28. jan o 00:59  • Odpovedz  • Páči sa mi to
 Pridaj príspevok
fotoportrét
fotoportrét
pancake
Registrovala sa 16. apríla 2009 na modrykonik.sk. Na modrastrecha.sk pridala 231 príspevkov. Dubnica nad Váhom, okres Ilava.
  • Snívam o dome
    Dca, Slovensko
 zober hypotéku s priatelkou aspon 2izb.byt a hotovo emoticon
23. feb o 22:03  •  sníva o dome  • Odpovedz  • Páči sa mi to
fotoportrét
fotoportrét
ciusinka (25 r.)
Registrovala sa 31. marca 2008 na mojasvadba.sk. Na modrastrecha.sk pridala 153 príspevkov. Okres Bratislava.
  • Už bývam v byte
    okres Bratislava
 @tom802 Tak ked nechcete byvat v podnajme (alebo neviem, ako mam porozumiet vete "Keďže sme obaja z dediny bývanie v nájme nepripadá do úvahy"), tak potom jedine kupit nieco vlastne a ked nemate hotovost, treba to riesit hypotekou..Prijem nemate vysoky, neviem, ci mate nieco nasetrene, ja by som volila aj 1-izbovy byt, aby ste vedeli normalne vychadzat s peniazmi (hypoteka, naklady za byt, strava, atd.)..Otazkou je, ci chcete byvat v meste, na dedine, prip. v akom meste - pozistovat, ako sa pohybuju v tychto lokalitach ceny nehnutelnosti a uvidite..
24. feb o 13:35  •  už býva v byte  • Odpovedz  • Páči sa mi to
Najprv sa prihlás alebo zaregistruj. Trvá to len chvíľku...
(Zavri tento oznam)