Odporúčame: Modrastrecha.cz Modrykonik.sk Mojasvadba.sk

Ako sa býva v Rezidencii Záhorská?

8. jan 2012  •   • 
fotoportrét
fotoportrét
certmike
Registroval sa 8. januára 2012 na modrastrecha.sk. Pridal 2 príspevky.
 Ahojte,

chcem sa opytat tych co byvaju v Rezidenicii Zahorska, ako sa tam byva? Ako ste tam spojony? Aka je kvalita stavby? Kupili by ste tam byt aj druhy krat?

Kedze velmi silno rozmyslam nad kupou trojizboveho bytu v tomto projekte kazda info velmi vitana.

Vdaka,

Miso
8. jan o 09:28  • Odpovedz  • Páči sa mi to
 Pridaj príspevok
fotoportrét
fotoportrét
novybyt
Registroval sa 9. decembra 2011 na modrastrecha.sk. Pridal 4 príspevky.
 my sme tiez zvazovali kupu v tejto rezidencii. No dostali sme negativne reakcie na kvalitu. Mozno by som sa rozhodla pre byt v budovach ktore boli stavane ako posledne snad sa nieco na tych prvych naucili. Este si pozri ci sa neplanuje vystavba za tymto komplexom a aka v pripade ak si si vybral byt s orientaciou na zapad.
ale toto je len moj osobny nazor a nebyvam tam.
8. jan o 22:27  • Odpovedz  • Páči sa mi to
fotoportrét
fotoportrét
mint_blossom
Registrovala sa 23. februára 2009 na modrastrecha.sk. Pridala 297 príspevkov.
 @novybyt paneboze vystavba za komplexom? nestras emoticon
8. jan o 22:44  • Odpovedz  • Páči sa mi to
fotoportrét
fotoportrét
novybyt
Registroval sa 9. decembra 2011 na modrastrecha.sk. Pridal 4 príspevky.
 emoticon . No ked je to tam take prazdne priam stvorene na vystavbu. Ale asi mas pravdu snad len strasim.
8. jan o 23:08  • Odpovedz  • Páči sa mi to
fotoportrét
fotoportrét
mint_blossom
Registrovala sa 23. februára 2009 na modrastrecha.sk. Pridala 297 príspevkov.
 @novybyt to sa vola priroda...nie vsetko sa musi zastavat emoticon
9. jan o 00:04  • Odpovedz  • Páči sa mi to
fotoportrét
fotoportrét
certmike
Registroval sa 8. januára 2012 na modrastrecha.sk. Pridal 2 príspevky.
 Zvazujem kupu bytu v budove T3, to je ta posledna co bola dostavana. Ja som dostal, celkom dobru referenciu od osoby co tam byva, ale na zaklade jednej info sa rozhodovat nechcem, preto sa pytam dalej emoticon Tu volnu plochy za rezidenciou by som nenazval prirodou ale pole emoticon

@ novybyt: mozes byt pls konkretnejsi, aku negativne reakcie ste dostali. Vdaka
9. jan o 11:29  • Odpovedz  • Páči sa mi to
fotoportrét
fotoportrét
judrboss
Registroval sa 1. februára 2008 na mojasvadba.sk. Na modrastrecha.sk pridal 1 príspevok. Okres Bratislava.
 My bývame už 5 mesiac v T3 a sme spokojní... Všetko okrem vchodových dverí v poriadku. Tie nám v zime trošku vlhli, ale už sa rieši reklamácia... Takže bývanie môžem odporučiť.
12. apr o 13:45  • Odpovedz  • Páči sa mi to
fotoportrét
fotoportrét
ell3
Registrovala sa 23. novembra 2009 na modrastrecha.sk. Pridala 30 príspevkov. Bratislava, okres Bratislava.
 Zdravím, mi tiež bývame v Rezidencii Zahorská, ale len v podnájme. Zo začiatku sme chceli byt v ktorom sme v podnájme odkúpiť, ale časom sme si to rozmysleli. Steny so susednými bytmi sú veľmi tenké, aspoň sa nám to zdá, pretože je všetko počuť, každé buchnutie, sprchovanie a keď si ľahneme v noci do postele a zostane ticho, je počuť čo si vo vedľajšom byte hovoria. Je to veľká škoda, nakoľko sa nám byt páčil a aj prostredie.
12. apr o 13:58  • Odpovedz  • Páči sa mi to
Najprv sa prihlás alebo zaregistruj. Trvá to len chvíľku...
(Zavri tento oznam)