Ake máte skúsenosti s firmou H+H?

Ahojte, rad by som opytal, ake mate skusenosti s firmou H+H, ktora predava porobeton. Ja som im este pred tyzdnom poslal projekt domu, mali my poslat cenovu ponuku na stavebny material, no doteraz pocuvam od pana Mackovčina (obchodny zastupca!) iba odpovede typu, pozriem sa na to, hned zavolam.....a prejdu 3 dni a nic. No a stale dokola. Do teraz som sa s takymto pristupom nestretol.
Odpovedať
a kde vlastne predavaju tento H+H.. v ktorych stavebninach? tiez nad nim uvazujem
Odpovedať
Mam info, ze maju zmluvnych partnerov vo vacsine stavebnin
Odpovedať
nejake stavebniny v Bratislavskom kraji? okolie PK, Senec, Modra, BA alebo ine poblíž? alebo kde nebude draha doprava?
Odpovedať
h+h..s firmou skusenosti nemame, ale ich tvarnice, tj. s ich produktom hej...neodporúčam, rozpadávali sa, dlho si držia vlhkosť, jediné čo je ok je ich cena..ale pri tej (ne)kvalite je to aj tak zbytočný faktor. odporúčam porobeton Ytong
Odpovedať
@mslavik pravdu poviem, chcel som usetrit, na ytong som sice dostal 30% zlavu, ale aj tak sa mi to zda dost drahe, tak tu niekto na diskusnom fore pisal, ze h+h sirka 30 je v cene 2,8 aj s dph.Tak som sa potesil, no komunikacia s touto firmou na bode mrazu a to si ani nechcem predstavit, ako by to pokracovalo dalej, ak by som im zaplatil a cakal na matros.
Odpovedať
@kamila33 - tusim som bol zainteresovany do tej komunikacie. Pytal som si cenu na Ytong a pytal som si cenu aj na H+H. Sirka 300mm a cena: ------ Ytong 7 600e ------- H+H 4 960e. Ytong som jednoznacne zamietol, nie sme taky bohaty. Nasiel som si priamo na nete ich stranku HplusH.sk a kontakoval som pana so Senca. Ten mi do 4 dni napisal komplet cely material ktory budem potrebovat a povedal mi ktore stavebniny mam kontaktovat v mojom okoli. Co sa tyka komunikacie tak som zatial spokojny. Co sa tyka kvality tak neviem poevdat, este len ideme stavat :) ...jo...a treba sa pytat na zlavy....trebars aj bez dph....
Odpovedať
@adam_janka - Aho,j su ludia co pritahuju pohromy a to som asi ja :-) chcem kupit matros, vystupujem seriozne, posielam veci, pripominam sa a nic.... trochu ma to nastvalo
Odpovedať
@kamila33 - kontaktuj toho pana s tej stranky.. bol ochotny... myslim ze sa to s nim polepsi.. :)...a isto nepritahujes pohromy...len je taka momentalna situacia... :)
Odpovedať
@kamila33 ja rozumiem, ze ytong je drahsi, len z vlastnej skusenosti som napisal ake sme mali zazitky...pre nas cena nie je jediny faktor, lebo tie domy dalej predavame a rucime min.5rokov, tak si nejake problemy nemozme dovolit.
Odpovedať
@mslavik pre VAs ako stavitelov to nemusi byt len jediny faktor, ale pre nas investorov je to jeden z podstatnych faktorov.. a parametre nie su az take rozdielne. HHcko sa hlavne predava v CR a tu sa este nerozmohlo az v takej miere. mrvit sa moze aj iny material, moze to byt aj ytong, porfix ci iny porobeton, mozu byt aj tehly popraskane... to mozno zalezi od konkretnej dodavky. jedna paleta moze byt lepsia, druha horsia. cenovy rozdiel medzi ytongom a HH mi vychadza cca 1000Eur a to len na obvodove murivo. keby som bola milionar, tak na cenu absolutne nepozeram. a mozno si dam nacenit i ytong, porfix a podla rozdielu sa budem rozhodovat. kazdy si preferuje to svoje..zastanca tehly, tehlu, zastanca ytongu, ytong a pod. ja som zatial len v stadiu rozhodovania, najprv som bola i za ytong, teraz som sa dopocula i o lacnejsej alternative..
Odpovedať
@kamila33 aky ma tepelny odpor H+H 30cm ked si sa pren rozhodla namiesto Ytongu? Mne poslali tiez ponuku,ale opis super tvarnice ktoru netreba zateplovat ma hned odradil. ;-)
Odpovedať
@gladly tepelny odpor som sa na nete nenasiel, v maily ktory som poslal bola aj tato vec spomenuta, no este ani dnes som nic nedostal a pravdu popevediac je to ptre mna uz uzavreta vec...jedine na ospravedlnenie ak by mi tato firma dala polovicnu zlavu :-)
Odpovedať
Článok sa načítava...
@kamila33 tak drzim palce vo vyjedanvani 8-) teda ak sa vobec ozvu x-)
Odpovedať
No, pridavam sa, cenova ponuka moja u HplusH je lepšia o 16% oproti Ytongu čo je dost vela, HplusH Greenblok je niečo ako Lamda, dokonca to ma lepšie technicke parametre a lepšiu cenu. Zial referencie na Slovensku s týmto výrobcom su skoro žiadne.
Odpovedať
@marikoo aj tu najdes par referencii ;-) http://www.modrastrecha.sk/forum/tema...
Odpovedať
Pristup obchodnikov z HplusH v Senci v mojom pripade bol priemerny,pomaly odpisuju na emaily, asi nestihaju, podstatna je tradicia a historia spoločnosti v inych krajinach asi aj, kedže u nás začinaju iba, ale divne je,že predajca v Baumaxe mi povedal, že oni s nimi zrušili zmluvu, nechcel povedat prečo!!!!!!
Odpovedať
@borderka : aj pre nas ako stavitelov je cena dolezity faktor samozrejme. len konkretne pri h+h nam ta uspora nestala za tie problemy. ak potrebujete usetrit, napiste mi rozpis materialu a lokalitu a mozno sa mi podari vybavit vam material ytong za cenu blizsiu k h+h ako 1000,- eur.
Odpovedať
@mslavik
Odpovedať
@kamila33 no ja som im pisala priamo na mail, ktory maju uvedeny na stranke. pisala som v sobotu a v pondelok mi prisla odpoved.tak mi napisali, v ktorych stavebninach ich zozeniem v mojom regione. tak sa pojdem poinformovat.
Odpovedať
@borderka Dakujem ti za info, dufam ze budes s kvalitou spokojna.
Odpovedať
@kamila33 a aké mas info o kvalite? dokonca som citala ze to prirovnavaju aj k ytongu. to je to ze vsade je to rozbehnute len u nas zatial malo.. dokonca aj v UK
Odpovedať
@borderka zatial mam info od ludi, ktory stavali s tymto materialom a ze vraj sa lame a kruší, tak neviem. Mozno neskor tu na fore pribudne viac skusenosti ohladne tejto znacky, viem ze robia biely a sedy porobeton s podobnymi vlastnostami ako ytong- biely porob. a porfix- sedy porob. Mozno ze to nie je zly matros, ale pravdivých a overenych informacii je omnoho menej, ako u konkurencných vyrobcoch porobetonu a konkretne ja staviam dom na dlhe roky a preto nechcem robit hokus pokus kvoli 1000 eur.
Odpovedať
@kamila33 mozno to zalezi aj do konkretnej dodavky tovaru.. moze ist o dobru alebo zlu zakazku. to je to, rozhodnut sa. niektori si pochvaluju Porfix, ini ho kritizuju, pochvaluju ytong, ini hladaju lacnejsiu alternativu. dost na ceskych forach H+H porovnavali ze je to podobne ako ytong.. na kazdom tovare moze byt nejaka odchylka, ulomeny roh. zlomena moze byt aj tehla. ale asi skusim si dat nacenit aj ytong, porfix priamo v stavebninach a potdla toho uvidime aky bude rozdiel. tiez nechcem riskovat nejake problemy
Odpovedať
Ytong,Ytong,Ytong všetci píšu ako je najlepší, ma najlepšie vlastnosti atd. Ale 20% oproti HplusH v cene je dost, aby človek popremýšlal nad tým, čí prispeje na marketing a reklamu Ytongu alebo sa da na neoverenu značku HplusH.
Odpovedať
@marikoo cize cely cenovy rozdiel je podla vas v nakladoch na reklamu??? ziadny rozdiel v kvalite?
Odpovedať
@mslavik nemam skusenosti so stavbou z Ytongu ani z HplusH priznavam!!! Cena je lákava,riziko vačšie a človek špekuluje ako sa dá. Vy mate skusenost s HpluH teda aku? Material došiel porušený už na stavbu, alebo sa rozpadava pri rezaní, tá vlhkost može byt podmienená aj jak je starý alebo presušený, nie? Kolko stavieb ste postavili z HplusH? Kontakt na stavebniny v okrese Senec alebo Ba privítam ak mate? Dostal som -30% z cennikovej ceny Ytong, to je max, nie?
Odpovedať
@marikoo napis na ten mail co maju na stranke... mne odpisali. jedny stavebniny su aj v Modre.
Odpovedať
@mslavik no aj mne posli nejaku dobru cenu, rozpis som ti poslal do posty
Odpovedať
...to mam en ja dobre skusenosti s lumi s H+H?.... uz 3x mi menili cenovu ponuku kvoli zmenam a 3x mi ju poslali do 24 hodin. Dokonca pan prisiel az so Senca za mnou aby sa so mnou osobne stretol a podebatovali aj o dalsich moznostiach. Tiez mi povedal ze odchylka tvarnice je +/- 0,1 co ak dodrzia tak sietkovat budem sam. Cenu mam uz lacnejsiu ako tehla Heluz!!! Dokonca: Pan mi vravel ze v stavebninach ked pride clovek reklamovat tvarnice H+H tak sa stava ze tvarnice stavebniny vyreklamuju Ytongu pretoze si mysleli ze je to Ytong. Toto mi povedal pan s H+H ze toto sa stava. Otazne je ci tomu verit alebo nie. Ja mu verim.
Odpovedať
...teraz som si pozrel stranku ytongu...cenove ponuky.. az mi ostalo na grcanie s toho videa o najvyhodnejsej ponuke ktoru nikde inde nedostanem....neviem ako to beru ked nasa najvyhodnejsia ponuka je o TISICE euro lacnejsia ako ytong...
Odpovedať
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?