Odporúčame: Modrastrecha.cz Modrykonik.sk Mojasvadba.sk

Aká podlaha k dverám Wenge?

7. jan 2011  •   • 
fotoportrét
fotoportrét
qwera
Registrovala sa 6. októbra 2005 na modrykonik.sk. Na modrastrecha.sk pridala 8 príspevkov. Okres Čadca.
  • Zariaďujem dom
    okres Čadca
 máme interiérové dvere vo farbe wenge. biele okná
http://www.stavebniny-eshop.sk/#
7. jan 2011 o 20:31  •  zariaďuje dom  • Odpovedz  • Páči sa mi to
 Pridaj príspevok
fotoportrét
fotoportrét
andyfoto
Registroval sa 23. augusta 2010 na modrastrecha.sk. Pridal 1063 príspevkov, 1 album a 1 článok.
 a co je ten link? zeby reklama? ...
a k wenge jednoznacne bleda podlaha - kontrast
7. jan 2011 o 20:47  • Odpovedz  • Páči sa mi to
fotoportrét
fotoportrét
valkyra
Registrovala sa 4. apríla 2009 na modrastrecha.cz. Pridala 6 príspevkov. Okres Praha.
 My máme dveře wenge, podlahu wenge a nábytek bříza. Okna mají taky bílou barvu.
7. jan 2011 o 20:51  • Odpovedz  • Páči sa mi to
fotoportrét
fotoportrét
qwera
Registrovala sa 6. októbra 2005 na modrykonik.sk. Na modrastrecha.sk pridala 8 príspevkov. Okres Čadca.
  • Zariaďujem dom
    okres Čadca
 andyfoto emoticon tak to neviem, ale reklama určite nie, len som nevedela nič iné nájsť.
valkyra: to by bolo ideál len sa bojím tej údržby
7. jan 2011 o 21:03  •  zariaďuje dom  • Odpovedz  • Páči sa mi to
fotoportrét
fotoportrét
qwera
  • Zariaďujem dom
    okres Čadca
 @andyfoto
už sa to asi nedá zmeniť.
7. jan 2011 o 21:05  •  zariaďuje dom  • Odpovedz  • Páči sa mi to
fotoportrét
fotoportrét
lucia169
Registrovala sa 16. septembra 2009 na modrykonik.sk. Na modrastrecha.sk pridala 20 príspevkov. Okres Bratislava.
 mame wenge dvere a podlahu slonova kost {parkety}, nabytok mame tiez wenge, resp. hnedociernu.
7. jan 2011 o 22:45  • Odpovedz  • Páči sa mi to
fotoportrét
fotoportrét
sofiapal
Registrovala sa 17. septembra 2010 na modrastrecha.sk. Pridala 441 príspevkov a 1 album.
 podlaha breza,javor,jaseň-pozor aby mali nevýraznú štruktúru,čo u jaseňa a javora môže ale nemusí byť a ak neprekáža chladný dojem-ideálne by boli bielené varianty v podstate čohokoľvel s jemnou kresbou
8. jan 2011 o 11:11  • Odpovedz  • Páči sa mi to
fotoportrét
fotoportrét
misha079
Registrovala sa 7. januára 2012 na modrastrecha.sk. Pridala 63 príspevkov. Okres Bratislava.
  • Staviam dom
 @valkyra ahoj, chcela som sa ta spytat, my tiez planujeme podlahu wenge, si s nou spokojna??? vraj je na nej prilis vidno spina... ake mas skusenosti? vdaka...m.
3. feb o 22:31  •  stavia dom  • Odpovedz  • Páči sa mi to
Najprv sa prihlás alebo zaregistruj. Trvá to len chvíľku...
(Zavri tento oznam)