Vie niekto názov pre "ružovošedú" farbu?

Prosím Vás, nevie niekto, ako sa takáto farba volá? Je to taká zvláštna, príjemná farba, možno že aj ružovohnedá.... Neviem ju nikde nájsť ako fotku na webw, chcela by som takú do kúpeľne ale neviem to manželovi vysvatliť, čo je to za farba :) Ďakujem :)
Odpovedať
@ginepra asi myslíš staroružovú, ale skús pozrieť v tomto albume, možno tam ojavíš presne ten odtieň a ja názov ;-) http://www.modrastrecha.sk/fotoblog/m...
Odpovedať
netrap chlapov s ruzovou, nech je to uz akykolvek odtien ruzovej, doma sa maju citit ako doma a nie aby prchali z kupelne najrychlejsie ako sa len da, lebo pre chlapsku naturu je ruzova velmi neprijemna.... /keby som nemala doma chlapov tak ja osobne by som mala skoro vsetko bieloruzove chi chi chi)
Odpovedať
Profilova fotka
@awalancha3 ja by som si nedovolila zovseobecnovat, neexistuje ziadne pravidlo, co sa chlapom a vobec ludom paci a co nie. v kazdom pripade by mu tu farbu @ginepra mala ukazat, ak sa dopracuje k jej nazvu a s manzelom to prebrat :-)
Odpovedať
http://www.modrastrecha.sk/fotoblog/f... neviem, či to manžel dokaže rozlíšiť, aj ja mam skusenosť že mnoho mužov rozlišuje asi 5 zakladnych farieb v duchu toho obrazku :-D ... btw nie je to niektorá z nich? a ružova pre chlapov- podla mna to nie je vyslovene faux pas, ved občas nosia aj ružove košele a ohromne im to sekne... napriklad takuto jemnu ružovu by som si vedela predstaviť aj v čisto chlapskej domacnosti http://www.modrastrecha.sk/fotoblog/f...
Odpovedať
nahodou, moj syn miluje ruzovu a myslim si, ze je vela chlapov, ktorym by sa pacila, ale maju predsudky, ktore vytvorila spolocnost. Mne sa napr. tiez pacia ruzove kosele v oblekoch, alebo aj golfove svetre s ruzovou, vyzera to nahodou na chlapoch veeeelmi dobre. A to ja osobne ruzovu az tak velmi nemusim.. A ruzovosiva sa vola tusim staroruzova... To ale darmo chlapovi povies, ten to nerozlisuje..:-) Vraj az 80% chlapov ma naruseny farbocit, takze im to ani nemozeme zazlievat :-)
Odpovedať
Dobrý den. Je to taková barva, jakou měli babské bombarďáky, čili takové větší a silnější trinitivriti. Jestli se chcete podívat jak to vypadá v reále, tak klidně přijeďte na kafe. Takovou koupelnu mám už 22 roků. Bez předsudků, bez pohoršení a dokonce bez jemně pozvednutého obočí. A barvy rozlišuji a skoro všichni chlapi také ( kromě těch barvoslepých ). Akorát to tak " nežerou " S pozdravem Laďa
Odpovedať
Profilova fotka
@awalancha3 neuveris, ale neplati to na vsetkych....prave ideme malovat spalnu, a moj chlap chcel ruzovu :-D , ale som ho hned zrusila, ja ruzove steny vooooobec nemusim. Vybrala som bledomodru. Takze u nas je to prehodene 8-)
Odpovedať
Profilova fotka
skús lososová farba Salmon Rose , PANTONE 15-1626
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?