Syta hneda farba....

Ahojte..... Kupil som 10litrov nejakej Greckej vraj extra kvalitnej farby vodeodolnej. Avsak ako to uz byva na vzorkovnik sa neda oresne spolahnut..... Hned na 1krat na nkve omietky chytila tak ze je dost hneda......dost.... Dnes som bol opat na predajni a chlapik mi poradil aby som do 2 nateru pridaval biely pigment na zjemnenie.... Otazka znie. Ci je to podla vas ok alternativa....ci sa to zvykne takto robit... Tych 10L. Stalo cca 90e....to len info.... Dakujem
Odpovedať
Profilova fotka
Mozem sa opytat aka farba stoji 90e za 10 litrov? Ja pouzivam len Dulux co neni zrovna lacna farba no 90e urcite nestoji.
Odpovedať
@viliammmmm obavam sa, ze s tou farbou si sa nechal napalit :) ...tak ale jasne, odtien sa da zosvetlit tym, ze tam das biely pigment, len by mal byt nejaky extra kvalitny z grecka, nie od primalexu :)
Odpovedať
Ten pigment pomohol o 10% ..ala ma napadlo..... Kupit z tej serie bielu cca 2l a miesat...co myslite...?
Odpovedať
@viliammmmm ked ti ten pigment pomohol o 10%, tak ho tam daj 10x tolko a pomoze ti na 100%... ak mas tie percenta spravne, stacilo by ti 800ml, teoreticky aj tej bielej farby.
Odpovedať
@viliammmmm Ked pridas do hnedej prilis vela bielej dosiahnes prinajlepsom kapucinovu, prinajhorsom nieco do ruzova. Hneda farba je suverenne najhorsia na miesanie, treba si kupovat vzdy presny odtien. Tiez kukam, ze cena vysoka a este aj odtien nesedi? Mame vsetko natierane duluxom a farby sedia na chlp presne podla vzorkovnika. Ten si ale vzdy treba vziat domov, lebo pod neonkami v predajni vsetko vyzera inak.
Odpovedať
@viliammmmm Ahoj ano robí sa to tak ,kúpiš bielu od nich a prileješ a prmiešaš dáš si na papier a uvidíš či je odtien ok počítaj stým že na stene sa može cca 10 percent stratiť podla omietky .A prepáč za názor prečo si neišil do zarábaných farieb ?Čo by si si vibral to by si aj mal .A osobne túto značku ani nepoznám .
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?