Problem pri malovani sadrovych omietok v novostavbe

Profilova fotka
Ahojte, zacali sme malovat v novostavbe na bielo, no miestami sa nam vytvorili akoby "vystupene mapy-flaky" vyzera to akoby miestami farba vobec nechytala a je to na niektorych miestach dost viditelne..Penetrovali sme dva krat, malovali sme 2, miestami uz aj 3 krat farbou HELIOS SPECTRA CLASSIC. Skusim pridat foto no velmi dobre to nevidno..nestalo sa niekomu nieco podobne? da sa to nejako odstranit? dakujem za rady..
Odpovedať
Profilova fotka
Je možné že v tom mieste je ešte vlhká omietka.
Odpovedať
Profilova fotka
@antonmesaros omietky nam robili este cez velku noc, je mozne ze by este od vtedy nebola dostatocne vyschnuta? je to hlavne na chodbe..
Odpovedať
Profilova fotka
Omietka odvtedy bude už určite vyschnutá,omietku môžete vylúčiť. .Mohla byť mokrá tvárnica.Koľko takých miest je a v akej výške od podlahy sa nachádzajú?
Odpovedať
Profilova fotka
@antonmesaros Hm no ako postupne malujeme zistujeme, ze je to na viac miestach..a v roznych vyskach. Chodba ma uz 3 natery, no stale to nieje ok. Obyvacku sme vymalovali uz dva krat a tiez to asi nebude ok ked to vyschne. Zvazujeme, ze na to skusime farbu dulux co to spravi - horsie to snad uz nemoze byt, ale ci to pomoze :/
Odpovedať
najprv trebalo natriet modrym duvilaxom az tak malovat
Odpovedať
Profilova fotka
@domca43 ak ťa to uteší, my sme mali problém so SDK stropom, maľovali sme 4x + penetrácia úvodom. Steny máme strojové VPC omietky, tie sú v pohode.
Odpovedať
Profilova fotka
@topvideo no u nas zasa strop celkom v pohode, len tie steny boli problem. Premalovali sme to na zaver duluxom a krasne to prekrylo tie flaky, niekde ked sa zapozeram je vidno nejake nedostatky, ale je to ovela ovela lepsie ako pred tym duluxom. To som si myslela, ze malovanie je nic :-))
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 5 mesiacoch
@domca43 Ahoj Domca, aky dulux ste pouzili? Mame ten isty problem. Mali ste aj vystupene stekance?
Odpovedať
Profilova fotka
@sdtpa ahooj,,mali sme vystupene aj stekance ano..bolo to desne.. Bol to cisto biely dulux neviem preesne typ ale pomohlo to. Urcite odporucam !
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?