Penetrák pod farbu

nikdy som nepouzival penetrak pod farbu a teraz som to odskusal.. podla vsetkeho to malo povrch steny zjednotit. Dost som sa cudoval,ze prvy nater bol sama cmuha,samy flak a v nakoniec som musel vsetko malovat troma vrstvami farby cize som vlastne minul ovela viac farby ako ked som maloval bez penetracie. Mate niekto podobnu skusenost? Chcel by som len zistit ci to bolo tym penetrakom? Malovalo sa na novu omietku.
Odpovedať
Profilova fotka
Penetrovať by sa malo nadvakrát .Alebo raz a poriadne.
Odpovedať
zvykne sa penetrak naliat do farby aj s prisadou proti plesni. ale netvrdim ze to je spravne, i ked aj ja tak malujem.
Odpovedať
penetroval som raz,penetrakom som niak nesetril a dal som si naozaj zalezat. a penetrak bol original od vyrobcu farby,schol cely den.
Odpovedať
Profilova fotka
@hans71 treba poznať omietku, ak je klasická vápenná, treba najskôr pačokovať vápennou vodou alebo silne zriedeným penetrákom, ide skôr o umytie stien od piesku. Ak sú omietky sadrové tam stačí riedky penetrák. Najviac chýb sa robí, keď sa dáva "dosť" penetráku.
Odpovedať
My sme penetrovali raz, miestnosti malovane 2 x Duluxom vysli perfektne, bielym Primalexom fortissimo su smuhy aj po 3. vrstve...
Odpovedať
ja som maloval prvu vrstvu primalex plus a druha bola primalex polar,lenze ten polar som nakoniec musel naniest este jednu vrstvu Ked som ale maloval davnejsie na novu omietku,tak bez penetraku a uz prva vrstva bola takmer bezchybna.. Najhorsie je,ze ani v tych predajniach nevedia seriozne poradit. Pan predavac hovori,ze zoberte tych penetrakov viac,kludne aj 6 mozno aj 7 vam bude malo. Zobral som tri,lebo matematika nepusti a este aj tak zostalo
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?